![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Nie pasują mi te leżaki koło kominka, reszta ujdzie.
Ciekawa bryła.
#3 |
Reputacja: 15
|
![]()
Łaaaaaaaa!!!!
![]() <strach się bać> Wszystko jest za duże i wszystkiego jest za dużo! Bryła ciekawa- aczkolwiek zbyt olbrzymia i brak ogrodu. pozdr.
#4 |
Guest
|
![]()
Nie uważam, żeby dom był ogromny. Jest średniej wielkości. I nie każdy dom musi posiadać ogród; chociaż planuję stworzyć wersję 2.0 z ogrodem i zmienię rozmieszczenie pokoi pozostawiając bryłę taką jaka jest bo wyjątkowo mi się podoba. To był taki domek 'na szybkiego'. Cóż, mimo wszystko jest funkcjonalny.
|
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
a Więc tak z zewnątrz dom prezentuje się elegancko, szkoda tylko, że ogródka nie ma. W przedsionku i w salonie jest dla mnie trochę za pusto, w ogóle pomieszczenia są za duże i ta łazienka na dole jakoś mi nie podchodzi... reszta jest spoko
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
Wszystko OKI , tylko łazienka na górze jest strasznie pusta 8,5/10
|
![]() |
#7 |
Reputacja: 10
|
![]()
Bardzo ciekawa bryła
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Bryła nawet fajna, ale te pomieszczenia duże, zimne, pustawe... Bez życia. Jak kosz na śmieci może stać na tym chodniczku od drzwi wejściowych?!
|
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Bryła mi się nie podoba.
W salonie nie podobają mi sie leżaki, już lepiej trzeba było dać jakieś fotele. Coś na okna by się przydało, pomieszczenie jest puste. Kuchnia troszeczke za ciemna. W łazience panele podłogowe - lepiej kafle. Pokrycie ścian jest brzydkie. Troche tam pusto. Sypialnia - tapeta jest brzydka. Łazienka na górze - znowu troche pusto, no i brak zasłonki na wielkim oknie. Z tego co widze dom jest nawet duży, a tak mało w nim pomieszczeń? czy są one po prostu duże i puste? Ogólnie dom nie bardzo mi się podoba. |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|