![]() |
#1 |
Administrator Emeryt
Δ=b²-4ac Zarejestrowany: 24.06.2009
Reputacja: 10
|
![]() To jest moja premiera na tym forum, mam nadzieję, że będzie udana, tym bardziej, że zbudowałem go o własnych siłach (tj. bez kodów na kasę itp.)
![]() Dom jest idealny dla młodego małżeństwa posiadającego córkę. Cena domu: 57 937$ Cena mebli: 38 331$ Razem: 96 268$ Pozdrawiam ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 03.02.2015 - 22:12 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
a więc tak:
bryła - jest fajna, kojarzy mi się z domem mojej ciotki ![]() ogród - jak dla mnie za dużo tych krzeseł ławek i leżaków ale tak to boski ![]() parter - w kuchni i jadalni zostały połączone dwa style, mógł zostać użyty jeden, lepiej by to wyglądało; I piętro - ewidentnie brakuje tam jakiegoś korytarza, hmmm... przejść do sypialni przez pokój dziewczynki? nie bardzo; tak poza tym fajnie w całej parceli podobała mi się najbardziej łazienka na piętrze i front domu;p |
![]() |
#3 | |
Administrator Emeryt
|
![]() Cytat:
![]() Co do jadalni i kuchni... Rzeczywiście, przeoczyłem ten fakt ![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
Bardzo podoba mi się elewacja domu i ogród ale tak jak ujęła kucha za dużo tym miejsc siedzących że tak powiem
![]() W środku jest już trochę gorzej. Za dużo miejsca na parterze, mogłeś dać tam jeszcze łazienkę. Na górze bardzo podoba mi się pokój dziewczynki, ale jest w nim trochę za dużo miejsca mogłeś upchnąć tam ten korytarzyk. W sypialni wszystko jest z innej 'parafii' gdyby nie ten zielony dywan lampki i obraz było by o wiele lepiej. To tyle, takie jest moje zdanie.
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Bryła jest nawet ładna, ogród niebardzo.
Kuchnia jest ok. Pokój dzienny - troche pusty. Gabinet - taki sobie. Pokój dziewczynki jest fajny, ale bardzo mi się nie podoba to, że nie ma żadnego korytarza, z parteru wchodzi się do pokoju dziewczynki, z tamtąd do sypialni, zero prywatności dla dziewczynki. Sypialnia - dywan nie pasuje. Łazienka - nie podobają mi się wielkie odsłonięte okna i kwiat. Z zewnątrz dom lepiej się prezentuje niż jego wnetrze. |
![]() |
#6 |
|
![]()
Ogólnie to dom mi się podoba, ale pomieszałeś trochę style. Pokój dziewczynki mi się nie podoba. I zauważyłem że niektóre okna są źle zamontowane (wypustka nad nimi w domu). Ocena: 9/10
kubuss |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
Bryła- wspaniała. Wewnątrz też nieźle, więc same pozytywy
![]() Ogólnie cały taki trochę amerykański ten domek. pozdrawiam
#8 |
Administrator Emeryt
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Bryla mi sie strasznie spodobala.
Wnetrza fajne,nawet bardzo,widac ten kolonialny amerykanski styl. Tylko pokoj dziewczynki mi sie niezbyt spodobal. |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
Ach styl kolonialny! Chyba Ci się nie udało... podłogi i to miejsce przy kominku to może trochę, ale różowych i zielonych dodatków wraz z nowoczesnymi meblami nie znalazłabyś w Ameryce w okresie kolonizacji, na bank.
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|