![]() |
#1671 |
Reputacja: 11
|
![]()
Pisałam już o tym, że mam łatkę, ale ktoś odpisał mi, że ma również i jemu wszystkie dodatki chodzą bez problemu. Da się ją usunąć, czy tylko reinstalka gry ?
|
![]() |
#1672 |
Guest
|
![]()
usuniesz ja tylko przez reinstalke gry
|
![]() |
![]() |
#1673 |
Guest
|
![]()
wspomnieliście o Donie Lotario. gdzie go mogę spotkać? gdzie on mieszka?
|
![]() |
![]() |
#1674 |
|
![]()
Reinstalka też niestety nie pomogła, nie wiem dlaczego ja nie mam w grze tych włosów.
![]() Hack na umiejętności i na punkty szczęścia życiowego działa bez problemu, chyba będę musiała poczekać na kręcone włosy, aż EA zrobi je w nowym dodatku.. ehhhh
![]() |
#1675 |
Reputacja: 10
|
![]()
A masz ten plik Resource.cfg?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1676 |
Guest
|
![]()
A ja mam takie pytanie. Bo mój Sim chodził na różne kursy, np. na kurs gitary. I później już z takiego kursu nie mógł skorzystać. Czy te kursy są "jednorazowego użytku"?
|
![]() |
![]() |
#1677 |
|
![]()
Tak ten plik powinien być w The Sims 3 prawda ?
Mam go już jakiś czas, bo był także potrzebny do hacków... Chyba są tylko jednorazowego użytku, mój Sim miał tak samo, mógł zrobić tylko po jednym kursie z każdej dziedziny. W sumie to fajne, bo jak zrobiłam kurs z ogrodnictwa, to dostałam trochę nasion. ![]()
![]() |
#1678 |
Guest
|
![]()
Mój Sim spłodził dziecko i mieszka ono ze swoją mamą, więc może wie ktoś czy można je wziąć do siebie? Gdy trzymam je na rękach i klikam na miejsce przed moim domem i wybieram opcję by pójść tam razem z nim to pojawia się komunikat, że 'niektóre dzieci nie nadążają, bo jest za mało dorosłych by je nieść"
![]() |
![]() |
![]() |
#1679 |
Guest
|
![]()
a ja mam pytanie z innej beczki(moze malo wazne ale jednak) - pytanie do ludi grajacych bez kodow:
1. ile macie rachunku? - ja mam 2000 2. ile zarabiacie na godzine - ja 1300/1h |
![]() |
![]() |
#1680 |
Reputacja: 10
|
![]()
Właśnie z tego powodu ustawiłem długość życia sima na długie, bo męczyły mnie gówniarze małe... prawie 30 dni wycia i smrodzenia, o matko...
W Riverview, gdzieś tam ma swój "domek", taki stary jakby magazyn. Padzi - w TS3 nastolatkowie, dorośli i starzy mają takie same głosy... Chyba, że chodzi Ci o to, że wszystkie głosy są identyczne. Ja tak miałem na początku i nie wiedziałem o co chodzi, niby regulacja grubości głosu była, ale i tak były takie same. W końcu się kapnąłem, że trzeba było ustawić jakość dźwięku wyższą ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|