![]() |
#62 |
Guest
|
![]()
Ale się opuściłam.. Ale już czytam
![]() Przeczytałam i .. hm.. stwierdzam z niebywałym przekonaniem, że to jest b. fajne. Jak już tu niektórzy pisali fabuła jest taka jakby 'prosta', ale jednak ciekawi. Przyjemnie się czyta ![]() Dobra, już skończę tą swoją głupiutką wypowiedź ![]() Pozdrawiam ; ** |
![]() |
![]() |
#63 |
Guest
|
![]()
Dzieki wszystkim za opinie...
Jak już pisałam wcześniej to fs zmieni swój rodzaj i będzie inne, niż do tej pory, ale to później... Narazie nie piszę odcinka, bo jestem chora, ale jak wyzdrowieje to szybko się zabiorę za pisanie... |
![]() |
![]() |
#64 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up; uu.. To życzę powrotu do zdrowia
![]()
![]() |
![]() |
#65 |
Guest
|
![]()
Dzięki, to ja też ci życzę minięcia bólu, że tak napisze
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Guest
|
![]()
Hejka! To ja Twoja nowa czytelniczka, wcześniej zaciekawił mnie tytuł, a teraz ciekawi mnie FS
![]() Dobra trochę błędów było, ale aż tak się w oczy nie rzucają, no cóż, masz talent do ukrywania błędów xD A wiesz co mnie najbardziej rozśmieszyło? Ten oto moment" To do widzenia Pani, polecamy się na przyszłość" Nie wiem czemu, ale ten fragment wzbudza we mnie śmiechowość ![]() oki no to za odcinka 1oOoOoOoO(...)/1o |
![]() |
![]() |
#67 |
Guest
|
![]()
Dzięki za komentarz i bardzo się cieszę, że mam nową czytelniczkę...
|
![]() |
![]() |
#68 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ciesz się ciesz, ale gdzie nowy odcinek? ;p
![]() |
![]() |
#69 |
Guest
|
![]()
wczoraj wróciłam od wujka, u którego niestety nie mam żadnych gier, tylko neta, więc nie miałam jak zrobić zdjęć
no i mam jeszcze problem z parcelą, na której będzie się rozgrywało większość wydarzeń FS ale już staram się jakoś ten problem rozwiązać i dodać odcinek : ) |
![]() |
![]() |
#70 |
Guest
|
![]()
No dobra rób te zdjęcia, bo za ciekawie tu nie ma, a niektórych fs-ów nie lubię, no...
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości) | |
|
|