Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 10.07.2009, 14:03   #101
rocktechnika

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Cechy Simów

A jak to zrobić, by Sim z cechą zdolny ogrodnik mógł uratować zwiędniętą roślinę?
Chyba nawet w tym temacie ktoś pisał, że jest taka możliwość, ale moja Simka z rozwiniętym ogrodnictwem na 10 i tą cechą nie mogła uratować swoich doskonałych pomidorków

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 11.07.2009, 15:28   #102
SemirStilic
Guest

Witam, jestem nowy.
Mam problem dotyczący cechy, ale nie mogę zakładać tematów, więc dam tutaj. Nie spodobała mi się cecha szalony, która sprawiała m.in. że mój Sim ćwiczył sobie w garniaczku, itd. Zakupiłem "Kryzys Wieku Średniego, zmieniłem mu cechy (żadna teraz nie pozwala na takie zachowanie), a on dalej ubiera się jak chce. Czy to minie?

I jeszcze pytanie przy okazji. Dlaczego mam ograniczenie na forum i ile one będą trwać?
Pozdrawiam.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.07.2009, 00:04   #103
'Mu
Guest

rocktechnika wygląda na to że opcja ta pojawia się tylko przy ~Roślinie Śmierci. Dotychczas wyhodowałam ją dwa razy. W obu przypadkach po zerwaniu pierwszego kwiatu roślina więdnie. Jeśli w tym momencie klikniemy na jej pozostałości możemy od razu Przywrócić ją do Życia. Wtedy jeszcze raz zakwitnie.

Przy pomidorach jest dużo prościej. Nim zwiędną możesz wyhodować kolejny 'krzaczek'
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.07.2009, 09:25   #104
rocktechnika

Reputacja: 10

Cytat:
Napisał 'Mu Zobacz post
rocktechnika wygląda na to że opcja ta pojawia się tylko przy ~Roślinie Śmierci. Dotychczas wyhodowałam ją dwa razy. W obu przypadkach po zerwaniu pierwszego kwiatu roślina więdnie. Jeśli w tym momencie klikniemy na jej pozostałości możemy od razu Przywrócić ją do Życia. Wtedy jeszcze raz zakwitnie.

Przy pomidorach jest dużo prościej. Nim zwiędną możesz wyhodować kolejny 'krzaczek'
Całkiem możliwe, że tak jest, bo faktycznie - po co ratować pomidorki, skoro mogę je kupić w sklepie Dzięki wielkie
stare 16.07.2009, 21:22   #105
Kilerro
Guest

Mam pytanie: Jakie cechy trzeba mieć, aby Sim zachowywał się jak bzdomny, w sensie, jadł robale, grzebał w śmietnikach itp.?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.07.2009, 09:49   #106
Kinga10
Guest

Ja zawsze daję cechy : odważna , oszczędna , szczęściara , zdolna ogrodniczka i schludna.
Dzięki tym cechą mam bogatego sima , jest fajny , i łatwo spełnic pragnienie życiowe
,,nurzac się w pieniądzach''. Kod motherlode.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.07.2009, 09:51   #107
Kinga10
Guest

Wink Odp: Cechy Simów

napewno kleptoman P jeszcze pasożyt bo może wyłudzac jedzenie i kase od innych simów..:
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.07.2009, 16:22   #108
spiinka
Guest

Cytat:
Napisał Kilerro Zobacz post
Mam pytanie: Jakie cechy trzeba mieć, aby Sim zachowywał się jak bzdomny, w sensie, jadł robale, grzebał w śmietnikach itp.?
Możesz wziąść cechę "niechlujny" - wtedy nie będzie przeszkadzał mu najgorszy bałagan. A co do jedzenia robali to nie jestem pewna ale chyba przy "śmiałku" jest coś takiego
  Odpowiedź z Cytatem
stare 19.07.2009, 22:25   #109
Aya de Chat
Guest

Mi się podoba neurotyk, banalnie szybko można mu poprawic nastrój -> 'histeryzuj' 'sprawdz kuchenkę'... ;d
  Odpowiedź z Cytatem
stare 21.07.2009, 18:44   #110
psychickid
Guest

Sim z cechą 'szalony' to szału mnie doprowadza czasami. ;p Ale 'wygadanego' lubię.

Cytat:
Napisał helena
Poza tym czasem otwierając komodę, upadał na podłogę (prosto na "cztery litery" ) - no, ale o tym już wspomniałaś w swoim poście
Mój sim zawsze upada jak otwiera komodę, mimo że nie ma cechy 'niezdarny' ;?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania