![]() |
#1711 |
Reputacja: 10
|
![]()
Ja daję często opcję Poznaj.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1712 |
|
![]()
agnieszka130187 - o ile wiem, nie da się pozbyć nagród. Ta nagroda za wyzwanie osobowości jest opisana w kategorii charyzma w umiejętnościach. Klikasz na opis umiejętności i tam na dole powinny być takie jakby wyzwania, za które zdobywasz rangi. Te rangi są opisane i w ich opisach jest też napisane, jaka jest nagroda za zdobycie danej rangi. To nie są nagrody rzeczowe, a jedynie nagrody "niematerialne" takie jak szysze zdobywanie przyjaciół, czy gotowanie lepszych posiłków w umiejętności gotowanie. A cechy przyjaciół poznajesz poprzez opcję "poznaj" ale to może trochę potrwać. Można jednak też poznawać cechy poprzez poruszanie tematów charakterystycznych dla danej cechy, np. jeśli zaczniesz rozmawiać o książkach z molem książkowym to Ci wyskoczy, komunikat, że ten sim to mol książkowy. Ale cechy można poznawać również poprzez negatywne interakcje np. poprzez kłótnie z kimś, możesz się dowiedzieć, że ten ktoś to gorąca głowa itp.
Ellie - podejrzewam, że może zbyt często miały zły nastrój? Ale nie wiem, bo u mnie zawsze jest dzieciństwo dobre ![]() I sorry Was, że bez cytowania, ale coś to mi nie chce działać jak trzeba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1713 |
Guest
|
![]()
wlasnie dbalam o nie, matka ciagle siedziala z nimi w domu itd
|
![]() |
![]() |
#1714 |
Reputacja: 11
|
![]()
Hmmm, a gdzie jest ta opcja poznaj, mi właśnie nic takiego się nie pojawia....
![]() |
#1715 |
Reputacja: 19
|
![]()
Potrzebuje pomocy.... a wiec tak kiedy wchodze do zakladki z posiadanymi przedmiotami ( nie w trybie budowanie) normalnie widze rozne przedmioty, natmiast kiedy pojade do ksiegarni po nowa ksiazke czy przepis pojawia mi sie "licznik" i jak kupie nowa to zwieksza sie on. Niewiem jak to wytlumaczyc ale wkazdym badz razie nie jestem w stanie odzyskac tych ksiazek bo poprostu niema zadnej interakcji z tym licznikiem. Postaram zamiescic screena jezeli nie zrozumiecie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1716 | |
Guest
|
![]() Cytat:
To musi być błąd gry. Ale jeśli Ci nie odpowiadają cechy tych dzieci, to możesz zmodyfikować cechy za pomocą kodu testingcheatsenabled true (ze wciśniętym Shiftem na sima). ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1717 |
Guest
|
![]()
A nauczyłaś je załatwiać się do toalety?
Ja też tak miałam. Moje dzieci wszystko umiały oprócz tego załatwiania się :/. I też miały trudne dziecistwo. Ostatnio edytowane przez Noemi : 13.07.2009 - 21:44 |
![]() |
![]() |
#1718 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1719 |
|
![]()
Zapewne brak Ci niektórych składników, musisz je kupić lub wyhodować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1720 |
Guest
|
![]()
Mam pytanko.
Czy, a jak tak to jak można zrobić, aby opiekunka do dzieci przychodziła regularnie np. w czasie pracy. Bo dzwonienie do niej codziennie przed pracą jest niewygodne. |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 37 (0 użytkownik(ów) i 37 gości) | |
|
|