![]() |
#1721 |
Reputacja: 10
|
![]()
Można nie dzwonić. Jeśli dziecko ma zostać same w domu to pojawi się komunikat, czy wezwać opiekunkę. W przeciwieństwie do Sims2, nie trzeba czekać, aż ona się zjawi.
![]() |
|
![]() |
#1722 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Bo u mnie np jeden dzieciak nauczył się chodzić i nic więcej, drugi dzieciak nauczył się chodzić i mówić, trzeci nie nauczył się niczego, jedyne co robił to bawił sie zabawkami. Wszystkie dzieci miały średnie kontakty z rodzicami i każde z nich miało dobre dzieciństwo. ------ Da się jakoś ustawić w grze, żeby robione zdjęcia były mniejsze? w dwójce była taka opcja, a tu widze tylko do filmów :/ |
|
![]() |
![]() |
#1723 | |
Guest
|
![]()
@Upadla Dusza - chyba nie, gra robi po prostu screen ekranu...
Cytat:
juz sama nie wiem co do bolpropa to staralam sie grac bez kodow ; )) no nic, jakos przezyje |
|
![]() |
![]() |
#1724 |
Guest
|
![]()
Witajcie.
Widzę, że jesteście świetnymi specjalistami w grze, więc mam do Was Kochani trzy pytania. Przepraszam, jeśli jakieś było, być może nie odnalazłam odpowiedzi. Tak samo z góry bardzo dziękuje za ewentualne odpowiedzi ![]() 1. Czy jest możliwość zmiany nazwiska Sima? Kiedyś gdzieś wyczytałam, że można klikając na Ratusz? Niestety klikałam na budynek, ale nie miałam takiej opcji ![]() 2. Będąc w edycji miasta w jaki sposób mogę eksmitować rodzinkę z domu, by dom na nowo stał się pusty, a rodzina znalazła się w skrzyni rodzin? Nie za bardzo wiem jak ![]() 3. Wczoraj grając chciałam żeby mój Sim przeprowadził się do innego domu. Kliknęłam na laptopa, wybrałam sima, który miał się przeprowadzić, wybrałam pusty dom i co? I nic. Nic nie mogłam zrobić...znaczek do akceptacji (na dole po prawej stronie), że zgadzam się na przeprowadzkę nie podświetlał się. W końcu wkurzyłam się i dom wybrano losowo- efekt był taki, że Sim przeprowadził się do domu z trzema sypialniami, co też nie bardzo mi się podoba. I tu znowu wracam do punktu drugiego, bo nie wiem jak go "wyrzucić" z tego domu, by znalazł się w skrzyni rodzin. Zrobiłabym screena, ale nie mam możliwości, bo gra jest zainstalowana na innym komputerze. Jeszcze raz dziękuję za pomoc i serdecznie pozdrawiam ![]() |
![]() |
![]() |
#1725 |
Guest
|
![]()
Jest możliwość zmiany imienia i nazwiska. Jedziesz simem/simką do ratusza, klikasz na budynek i tam powinna się pojawić taka opcja.
|
![]() |
![]() |
#1726 |
Reputacja: 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1727 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1728 |
Reputacja: 19
|
![]()
Mozna natomiast czasami ta opcja sie nie pojawia, musisz sprawdzac co jakis czas i napewno ci sie pojawi, natomiast ja prosilbym o pomoc napisalem post i jak narazie nikt nieodpisal
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1729 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
3. Zapewne chciałaś wyprowadzić sima od kilku innych domowników? Prawdopodobnie, bo wtedy jest takiego coś głupiego, że sim ma zero kasy na koncie, dla tego nie można kupić żadnej parceli ani domu. A jak bierzesz "wyrzuć" czyli program wybiera sam dom, to wtedy nawet bez kasy może się wprowadzić do dużego domu. Powalone, ale tak jest :p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1730 |
Guest
|
![]()
Ja mam jeszcze jedno głupie pytanie xD.
Czy ktoś wie jak zrobić tak, aby po śmierci sim dostał ten najwyższy grób ![]() Na sto procent jest to powiązane z życiowymi pragnieniami. Tylko, że w trójce są te trzy rodzaje grobów co mne zmyliło. ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|