|
|
#6 | |
|
Reputacja: 14
|
Dziś odkryłam jak unikać przedwczesnego dorastania niemowląt (mam nadzieję
)Otóż grałam dziś rodziną o której troszkę zapomniałam i dawno u nich nie byłam. Jest tam niemowlę, które urodziło się gdy grałam tą rodziną, przy którego narodzinach byłam osobiście I to właśnie niemowlę nie dorosło przedwcześnie. Zaczęłam kojarzyć fakty i doszłam do wniosku, że niemowlęta dorastające przedwcześnie narodziły się bez mojej obecności, natomiast wszystkie te, które narodziły się podczas gdy grałam daną rodziną, nie zmieniają grupy wiekowej przedwcześnie. Cytat:
Naturalnie może być również dokładnie tak jak piszesz, zwłaszcza, gdy weźmie się pod uwagę fakt, że w trójce nie trzeba czekać do końca grupy wiekowej, aby sim "dorósł", a można to zrobić w każdej chwili. Rozważałam taką opcję, ale żal mi, żeby simy się nie rozwijały, a przecież nie da się grać wszystkimi simami w okolicy. Alisha jeśli chodzi o te ubrania, to myślę, że możesz widywać swoje simy w ubraniach roboczych, które często wyglądają jak codzienne. Dlatego gdy wracasz do tych rodzin, zastajesz je takimi, jakimi je zostawiłaś.
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|