Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 3 > The Sims 3: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 22.07.2009, 05:43   #1811
Mrufka

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Pytania i odpowiedzi

Cytat:
Napisał Kondzio Zobacz post
Tak chodzi o normalne bo jak kupuje te ksiazki to zamiast pokazywac sie jako odzielne to sa pod jedna postacia w takim bialym kwadraciku nazwanym licznik, tak jak np. mamy kilka kielbasek to tez tak pisze tylko ze niemam zadnej interakcji z tym licznikiem i czytac niemoge niewiem czemu sie tak zrobilo a i jeszcze jedno mam tylko tak u jednej postaci cos pewnie sie zabugowalo
to rzeczywiscie dziwne. Sprobuj przeciagnac je na polke z ksiazkami, caly ten kwadracik. Albo na podloge czy biurko.I potem moze sie bedzie dalo czytac z regalu? Jesli nie, usun je lub sprzedaj i kup w sklepie jedna ksiazke na probe.Nic innego nie przychodzi mi do glowy.
Mrufka jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 22.07.2009, 05:44   #1812
Mrufka

Cytat:
Napisał theground Zobacz post
O jaaa... wy to czasem macie problemy Trzeba kochać ją taką, jaka jest heheheh
haha no dokladnie. To juz zakrawa o rasizm :p
Mrufka jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.07.2009, 11:12   #1813
tomaszek13
Guest

Wie moze ktos jak dawac wystepy w karierze muzycznej:????? Poprostu stanac na ulicy i wybrac gitare na daj wystep?? Czy jakos inaczej?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 22.07.2009, 11:16   #1814
kamil11

Musisz wybrać ścieżkę kariery Rock Elektryczny i trzeba mieć któryś tam poziom kariery i wtedy klikasz na stadion i Daj występ
kamil11 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 22.07.2009, 17:52   #1815
Malfurion

Reputacja: 19

Cytat:
Napisał Mrufka Zobacz post
to rzeczywiscie dziwne. Sprobuj przeciagnac je na polke z ksiazkami, caly ten kwadracik. Albo na podloge czy biurko.I potem moze sie bedzie dalo czytac z regalu? Jesli nie, usun je lub sprzedaj i kup w sklepie jedna ksiazke na probe.Nic innego nie przychodzi mi do glowy.
Nic sie zrobic z tym chyba nieda , przynajmniej moge je sprzedac bo normalnie w ksiegarni komputer "widzi" te ksiazki.....
stare 23.07.2009, 13:20   #1816
lithium
Guest

ok mam dwa pytanka
1. gdzie moge zlowic (sunset valley) suma wasatego? bo potrzebny mi jest do zlowienia tej ryby smierci (ktora tez nie wiem gdzie zlowic...), a probowalam juz WSZEDZIE, naprawde, jakos nie moge jej znalezc...
2. w jakim momencie mozna wybrac cechy dziecka? na pewno 2 mozna wybrac jak sie rodzi, a pozostale 3? bo mam zycie epickie wiec nie doszlam nawet poza niemowlaka... aha, czy jak wywolam zmiane wieku kodem to czy bedzie mozliwosc wyboru tych cech?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2009, 13:41   #1817
Kurczaczek
Guest

@C-C

tak bezdie mozna ale pamietaj! twoj maly sims musi miec zaczepisty nastroj wszystkie nastrojniki dobre nie moze byc glodny,niewyspany,zly,smutny,samotny wszystko musi meic prawie na maxa i bedziesz mogla wybrac i na przyszlosc wez se ustaw dlugie zycie a nie epickie XD
  Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2009, 13:42   #1818
kamil11

Cytat:
Napisał centaurea_cyanus Zobacz post
ok mam dwa pytanka
1. gdzie moge zlowic (sunset valley) suma wasatego? bo potrzebny mi jest do zlowienia tej ryby smierci (ktora tez nie wiem gdzie zlowic...), a probowalam juz WSZEDZIE, naprawde, jakos nie moge jej znalezc...
2. w jakim momencie mozna wybrac cechy dziecka? na pewno 2 mozna wybrac jak sie rodzi, a pozostale 3? bo mam zycie epickie wiec nie doszlam nawet poza niemowlaka... aha, czy jak wywolam zmiane wieku kodem to czy bedzie mozliwosc wyboru tych cech?
Suma wąsatego trzeba kupić w super markecie pote na suma złowić ustniczka i na ustniczka rybę śmierci która pojawia się w godzinach 00:00-04:00 na cmentarzu(musisz szukac po całym stawie bo w jednym miejscu jest a w drugim jej nie ma)
Żeby wybrać cechy niemowlaka musisz dbać o simkę w ciąży.Cechy możesz zmienić kodem testingCheatsEnbled trueklikasz z Shiftem na sima i pojawi się opcja.
kamil11 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2009, 13:47   #1819
Luthiee

2. Pozostałe trzy;
- 1 jak staje się dzieckiem (można wybrać, jeśli czytałaś dziecku dużo książek)
- kolejne jak staje się nastolatkiem (musi się dobrze uczyć)
- i klejne jak staje się młodym dorosłym (też musi się dobrze uczyć).
Kiedy wywołujesz zmianę wieku kodem, będzie tak samo, tylko musi być spełniony dany warunek (jak dorasta w dziecko - książki, jak w nastolatka - nauka itp.).
@Kurczaczek - nieprawda. Podwyższam nastrój moich simów boolpropem i wcale tak nie jest.

Ostatnio edytowane przez Luthiee : 23.07.2009 - 13:52
Luthiee jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 23.07.2009, 14:01   #1820
Krzykaczus_Pospolitus
Guest

Kiedyś widziałam, jak w screenie z gry ktos dał manifest przed szpitalem. Nie zdarzyło mi się nic podobnego. Dlaczego?
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości)

Zasady Postowania