![]() |
#1811 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#1812 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1813 |
Guest
|
![]()
Wie moze ktos jak dawac wystepy w karierze muzycznej:????? Poprostu stanac na ulicy i wybrac gitare na daj wystep?? Czy jakos inaczej?
|
![]() |
![]() |
#1814 |
|
![]()
Musisz wybrać ścieżkę kariery Rock Elektryczny i trzeba mieć któryś tam poziom kariery i wtedy klikasz na stadion i Daj występ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1815 | |
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1816 |
Guest
|
![]()
ok mam dwa pytanka
1. gdzie moge zlowic (sunset valley) suma wasatego? bo potrzebny mi jest do zlowienia tej ryby smierci (ktora tez nie wiem gdzie zlowic...), a probowalam juz WSZEDZIE, naprawde, jakos nie moge jej znalezc... 2. w jakim momencie mozna wybrac cechy dziecka? na pewno 2 mozna wybrac jak sie rodzi, a pozostale 3? bo mam zycie epickie wiec nie doszlam nawet poza niemowlaka... aha, czy jak wywolam zmiane wieku kodem to czy bedzie mozliwosc wyboru tych cech? |
![]() |
![]() |
#1817 |
Guest
|
![]()
@C-C
tak bezdie mozna ale pamietaj! twoj maly sims musi miec zaczepisty nastroj wszystkie nastrojniki dobre nie moze byc glodny,niewyspany,zly,smutny,samotny wszystko musi meic prawie na maxa i bedziesz mogla wybrac i na przyszlosc wez se ustaw dlugie zycie a nie epickie XD |
![]() |
![]() |
#1818 | |
|
![]() Cytat:
Żeby wybrać cechy niemowlaka musisz dbać o simkę w ciąży.Cechy możesz zmienić kodem testingCheatsEnbled trueklikasz z Shiftem na sima i pojawi się opcja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1819 |
|
![]()
2. Pozostałe trzy;
- 1 jak staje się dzieckiem (można wybrać, jeśli czytałaś dziecku dużo książek) - kolejne jak staje się nastolatkiem (musi się dobrze uczyć) - i klejne jak staje się młodym dorosłym (też musi się dobrze uczyć). Kiedy wywołujesz zmianę wieku kodem, będzie tak samo, tylko musi być spełniony dany warunek (jak dorasta w dziecko - książki, jak w nastolatka - nauka itp.). @Kurczaczek - nieprawda. ![]()
red knights white knights marching into the fight Ostatnio edytowane przez Luthiee : 23.07.2009 - 13:52 |
![]() |
![]() |
![]() |
#1820 |
Guest
|
![]()
Kiedyś widziałam, jak w screenie z gry ktos dał manifest przed szpitalem. Nie zdarzyło mi się nic podobnego. Dlaczego?
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|