![]() |
#39 |
Guest
|
![]()
Wypiszę tutaj zalety/wady na pst. porównania:
Nie będę popełniał podstawowego błędu (porównywanie 3 z 2+dodatki) walka toczy się jedynie między podstawkami!!! The sims 3 vs 2 Grafika: Tutaj niema o czym gadać. 3 może nie jest next gen. ale jest dużo ładniejsza od 2. Jedyne czego można się do grafy uczepić jest brak animacji wsiadania/wysiadania z auta/roweru. W 2 była. 3 > 2 Muzyka: Tutaj jestem w . ponieważ nie słuchałem piosenek simgielskich, lecz w 3 brak możliwości <zmień piosenkę> jest co najwyżej lekko denerwujący. 3 >= 2 Możliwości: Tu 3 zabija 2 bez dwóch zdań! W 3 można: -Auta już w podstawce! -Rośliny też! -Kreator stylów! Może niezbyt dobry ale wystarczający. -Wolna okolica! Czyli odwiedzamy sąsiadów! -Rozgałęzienia w zawodach! Policjant czy tajniak? -0 ekranów ładowania, porostu idziemy z buta na basen/do kafejki. -Kolekcjonowanie! Zbieranie żuków,motyli itp... -Rozbudowany tryb gotowania. -Cechy charakteru. Co w 3 niema ale można dorobić: -Mało ubrań, fryzur, mebli..- Poczekajcie 3,4 miesiące będzie ich więcej niż do 2. -Brak możliwości wejścia do ratusza, kina itp.- Czemu takiego kina nie zbudujesz??? -Mało miast.- Mamy już 2 miasta, oryginalne z gry i dodatkowe od EA ale ta gra niema nawet 2 mies. Czego w 3 MI brakuje: -Edycja miast znana z 2 tzn. wstawianie łuków, balonów, kaczek itp. -Systemu obaw, przecież każdy się czegoś obawia. -Tworzenia własnych miast/okolicy bo faktycznie jest ich mało. -Dodawania własnych parceli tam gdzie chcesz, bo w 3 jest ich mało. 3 >>>>>>>> 2 Ogółem: 3 jest fajna ale to szczęścia wiele jej brakuje lecz, to zostanie zapełnione przez dodatki. |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|