|
|
#11 |
|
Guest
|
"Sakramenty zycia" odcinke 14
-Magdusiu gdzie jest twoja siostra??-zapytal sie Tomek -Ona...W szkole-powiedziala Magda -A o ktorej konczy lekcje??-zapytla sie Tomek -O 16.00..A dlaczego sie pytasz-zapytala sie Magda -Taka mala niespodzinka dla Ciebie-powiedzial Tomek -Och dzieki-powiedziala Magda Oj gdyby Magda wiedziala jakie zamiary ma Tomek...Gdyby.. -Czesc Basiu-pwouedzial Tomek -Cezsc przystojniaku-powiedziala Basia -Chciałabys jechac na pizze??-zapytal sie Tomek -Jasne..A gdzie stoi samochod??-zapytala sie Basia -Tuz za rogiem-powiedzial Tomek i poszli -Ooo...Popatrz na te auto..-powiedzial Basia -To moje wsiadaj-poiwedzial Tomek Basia weszla i naskoczyla ja Kludia..Szybko dala jej usypiajaca tabletke..i Basia usnela... -Mamo list do Ciebie-wola Magda -Pokarz-mowi Iwona Droga Iwono... Jeśli chcesz zobaczyc Basieńke to przyjdz na ulice Karbowską...Do domu numer 9...Jeśli nie przyjdziesz Basi stanie sie cos złego.. Klaudia i Tomek Mróz -A to szantazystka!!-krzyknela Iwona -Po co ja mu zaufalam-powiedzial Magda -No a teraz musimy obmyslec plan uwolnienia Basi-powiedziala Iwona -Mamo ale ja.. O co chodzi Magdzie?? Czy uratuja Basię??? Czy Klaudia osiagnie swoj cel czyli Marka?? |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|