![]() |
#931 |
Reputacja: 10
|
![]()
Zestaw do karaoke dochodzi w NŻ i budka do robiebia zdjęć również w NŻ.
|
![]() |
#932 |
Guest
|
![]()
Witam ma problem z tym dodatkiem. Wcześniej było ok. Rodzeństwo sobie mieszkało chwilę w akademiku. Po zakońćzeniu pierwszego roku siostra dostała dwa stypendia, brat tak samo, czyli kaski trochę przybyło ( zawsze cos
![]() ![]() Mimo iż mam wszystkie potrzebne umiejętności "ten" limit jest wciąż taki sam mały i nie mogę zdobyć wyższej oceny. Braciszek ma wszystko ok, tylko u siostry i tej nowej simki wysątpił taki problem. Może ktoś pomóc? |
![]() |
![]() |
#933 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Może łatka pomoże? Podałam ją tu:
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=51476 |
![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
Guest
|
![]()
Witam!
Mam problem z budową akademika. Wybudowałem wszystko jak należy, wstawiłem odpowiednie drzwi, wpisałem kod "changeLotZoning dorm" jak również "boolProp dormSpecificToolsDisabled false/true". W lewym górnym rogu napisane jest, że to akademik, jednak kiedy wprowadzam rodzinę bądź jedną osobę nic się nie dzieje. Nie mogę sterować osobami gdyż w ogóle ich tam nie ma. W czym tkwi problem? |
![]() |
![]() |
#936 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
CHYBA można też się pozbyć dodatkowego pragnienia za pomocą Insimenatora. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
|
![]()
dzieki ^_^
pokombunuje z jedyn i drugim ![]() jeszcze zaden z moich simow nie skonczyl studiow, ale za to raz po wakacjach wybralam dodatkowe pragnienie jako nagrode, bleh~ cale szczescie, ze trwalo tylko 48 godziny - strasznie niewygodnie sie z tym gra :/
![]() |
#938 |
Guest
|
![]()
Mam 2 pytania:
1. W simsach podczas trybu kupowania mam zamiast obrazków napis "no pic" 2. Czy można The Sims 2 Na studiach połączyć z Cztery pory roku? |
![]() |
![]() |
#939 | |
|
![]() Cytat:
2. Ale w jakim sensie? Wszystkie oficjalne dodatki, które wgrasz na dysk, same w sobie będą się łączyć. Nie ważne czy sim będzie w domu, w jakimś klubie (dodatek NŻ), w akademiku (NS), w swoim sklepie (WB) czy na jakimś terenie wakacyjnym (Podróże). Jeśli masz zainstalowane CPR, pogoda będzie się zmieniać bez względu na miejsce, w jakim znajduje się Twój sim.
![]() |
![]() |
#940 |
|
![]()
ale praktycznie dodatki sie nei lacza, tak ja w jedynce - tzn. na wakacje nie mozna jezdzic ze zwierzetami, poza tym, gra sama zaklada, ze nie mamy samochodow i tylko domy z przedmiescia/nż maja garaze ;/
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Wielkie pytanie | SimOla | The Sims 1: Rozszerzenia | 20 | 22.12.2003 13:28 |