|
|
#11 |
|
Guest
|
O rety! Ile tu lektury! Zaraz przeczytam.
A OTO JEST POTĘGA TWÓRCZOŚCI! W poprzednim odcinku: Michael i Melisa dojeżdżają na miejsce. Chłopak zapoznaje ekipę serialu z Melisą. Ekipa jest zachwycona talentem dziewczyny. "Prawdziwa Sztuka Kreatywności" Kiedy Melisa przeczytała swoje kwestie, odwróciła się, a w drzwiach ujrzała Michaela. Na jej twarzy natychmiast zagościł ogromny rumieniec. - Nie myliłem się co do Ciebie. – powiedział Michael uśmiechając się. Melisa popatrzyła się na podłogę, a potem znów na chłopaka. - Masz wyjątkowy dar. – powiedział. - Daj spokój. – powiedziała skromnie Melisa. - Masz ogromny talent, nie tylko ja o tym wiem. – znów powiedział Michael. Melisa zastanawiała się o co chodzi w słowach „nie tylko ja o tym wiem”. W tym samym czasie zza drzwi wyszła cała ekipa i zaczęła bić brawo. Rumieniec Melisy przybrał niewyobrażalne rozmiary. - Tak więc jutro zaczniemy pierwsze próby. – powiedział Michael. Następnie wziął Melisę za rękę i poszedł w stronę drzwi. Dookoła było słychać: „Do widzenia Panie Marton!”, a czasem też „Do widzenia Pani Marton!” Przed wyjściem czekał już pan Hatson. Ukłonił się grzecznie i otworzył drzwi do samochodu. Melisa i Michael wsiedli do środka. Auto ruszyło. Po kilku godzinach dotarli do domu. Dziewczyna natychmiast zabrała się za robienie kolacji, zaś chłopak usiadł na kanapie i rozmyślał. |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|