![]() |
#371 |
Guest
|
![]()
Dobrze, Angel
![]() Ale wskrzeszeniomat nie jest w NŻ, tylko w NS, którego już nie mam :/ Zapomniałem dodać, że ciekawi Mnie, co się stanie, gdy Kasandra wejdzie na szczyt kariery naukowej. *** A widzieliście tę chatkę w Miłowie, która stoi na odludziu? Ma takie same boazerie jak dom Ćwirów, tylko jest mniejsza. I styl budownictwa bardzo podobny do domu Ćwirów. Tam jest prysznic na dworze i w ogóle jakaś taka dziwna ta chatka. Kojarzy ktoś? Wie ktoś coś o niej? |
![]() |
|
![]() |
#372 |
Reputacja: 10
|
![]()
Aaaa to dlatego nie miałam "wskrzeszeniometu" jak zainstalowałam NŻ xD
Bo zawsze miałam zainstalowane NŻ i NS..ale teraz mam tylko TS2 ![]() A co do chatki...nie wydaje mis się by miała jakiś związek z rodziną Ćwirów ![]() Ale tak, widziałam ją ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Guest
|
![]()
Stała mi się dziwna rzecz...
Pewnego dnia gdy przyglądałam się Belli na tym latającym balonie przez przypadek nacisnęłam jakiś przycisk(nie wiem jaki) i nagle pisało Trwa Wsczytywanie Czekaj... Zaprowadziło mnie to do jakiegoś domku i tak mieszkała dokładnie Bella Ćwir!!! Wiem,że to bardzo,bardzo mał prawdopodobne,ale to była na 100% ona!!!! |
![]() |
![]() |
#374 |
|
![]()
Gienka albo wymyślasz (to raczej wiadome) Albo przeniosło cię do podróbki belli do Dziwnowa
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 | |
|
![]() Cytat:
![]() A jak ten dom wyglądał??? A jak z niego wyszłaś to do jakiego otoczenia trafiłaś???? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#377 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Czy Michał Kawaler był bratem Belli? Bo gdy go wskrzesiłam to na panelu rodziny był w związku z Diną i pokazywało się jakby on był bratem Belli
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Guest
|
![]()
Dokładnie, Nysiu. Michał był bratem Belli.
EDIT: Zaraz, zaraz... ![]() ![]() Coś Mi tu nie gra... Coś jest nie tak... ![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Tak! Dina to ta w jasnych włosach (upewnia się)? Jutro włączę grę i wkleję fotkę
EDIT: Wklejam fotkę ![]() [IMG]http://i27.************/jgtmr4.jpg[/IMG] Ostatnio edytowane przez Charionette : 30.07.2009 - 08:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|