![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
Likagirl fajniutkie...Basieńka fajniutkie...I tak do kazdego opowaidania naprawde S-U-P-E-R!!!!!!
"Sakramenty życia" odcinek 15 -Mamo ja..-zaczela Magda ale Iwona jej przerwala -Póżniej mi powiesz-powiedziała Iwona -Ok to co robimy??-zapytala sie Magda -Najpierw dzwoń na policje powiedz gdzie ukryta jest Basia potem zazdzwon do Marka podja numer ulicy i powiedz zeby tam poszedl i ty tez tam pojdziesz jak dopiero przyjedzie policja..Rozumiesz??-zapytala sie Iwona -Tak...Ale mamo gdzie ty bedziesz??-zapytala sie Iwona -Pojde do Karbowskiej 9-powiedzial Iwona Pocałowala Magde i wyszla...A Magda spelnila wszystko co jej mama powiedziala.. Puk, puk.. -Cześć-powiedzial Tomek -A oto przyszla matka doskonala-powiedzial z ironia Klaudia -Ty szantażystko-powiedziala Iwona -No no no...-powiedzial Tomek -Najpierw rozwod potem Basia-powiedzial Klaudia -Mamo!!!!! Nie!!!-zawolala Basia -Nigdy-powiedzial Iwona Klaudia wzieła pistolet a Tomek wziął Basie.. -Idz i zrob co do Cie...-Klaudia nie dokonczyla bo weszla -Stop!!! Policja!!!!-zawolal Jacek policjant -Iwono nic Ci nie jest-zawolal Marek -Mamo!!!-zawolala Magda Nagle Klaudia krzyknela: -Odsunac sie bo ja zabije!!!-krzykla Klaudia Magda zaatakowala Tomka i on byl zmuszony do puszczenia Basi i oddania sie policji ale Klaudia waciz miala bron i byla wycelowana w Magde -Zabije Cie!!!-krzyknela Klaudia -Nie mozesz zabic mnie i..-powiedziala Magda Co Magda skrywa?? Czy akcja powiedzie sie sukcesem?? Czy Marek i Iwona maja jakas przyszlosc przed soba?? |
![]() |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|