![]() |
#391 |
Guest
|
![]()
Sposób jest na bliźniaki taki : wpisujecie kod boolprop... i kilkacie shiftem na simkie kiedy jest juz w ciazy . kilkacie i klikacie 'więciej' i na koncu jest pasek z napisem "debug [czy cos takiego] --force twins" kilkacie to i jak sie juz urodzi dzieko o beda blizniaki . sorki ze tak dziwnie wytumaczylam ale nie jestem w tym dorbra .
|
![]() |
|
![]() |
#392 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#393 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Też tak miałam. Pomogło dopiero zainstalowanie InTeenimatera i błyskawiczny poród (natychmiast)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#394 |
Guest
|
![]()
:[
Nie mam miejsca na kompie, zeby cokolwiek jeszcze instalować. I zapewne najpierw bym wszystkich simów pozabijała, zanim bym się nauczyła tym obsługiwać. Wywalam hack. |
![]() |
![]() |
#395 |
Guest
|
![]()
Mój sprawdzony sprawdzony sposób na bliźniaki to kod "Forcetwins"(na pewno zadziała). Ale w jednej rodzinie pokoleniowej zawsze rodzą mi się bliźniaki bez żadnej mojej interwencji, to mama uważa że to jest problem genetyczny
![]() |
![]() |
![]() |
#396 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Heh... U mnie było identycznie. Nie dość, że Natasza miała skurcze przed porodowe (
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#397 |
Guest
|
![]()
Ktoś napomknął, że trzeba jeść tylko spaghetti i ciasteczka ,ale to nieprawda. Ja swoją zjadłam spaghetti dwa razy i być może raz ciasteczka, a inne posiłki, to coś typu naleśniki, płatki itd... A jednak bliźniaki się urodziły. I lepiej jest ten raz czy dwa zjeść to danie niż robić to kodem, bo mogłoby coś nie wyjść, albo pomieszać w grze. Naturalnie lepiej. (Ale bliźniaki to niefajna sprawa, kiedy się jeszcze ma mały dom...)
|
![]() |
![]() |
#398 |
Guest
|
![]()
Przeważnie to dziewczynki Mi się rodzą^^
Ale jak już będzie chłopiec, to myślę dwie godziny (to w przenośni) nad imieniem. |
![]() |
![]() |
#399 |
Guest
|
![]()
A ja jakoś nie wierzę w te wszystkie sposoby na rodzenie się bliźniaków. Jest jeden pewny sposób, mianowicie rozdzielić tak punkty aspiracji życiowej, aby mieć 80% szansy na bliźniaki (ale u mnie i to nie zadziałało).
|
![]() |
![]() |
#400 |
Guest
|
![]()
To nie kwestia czyjejś wiary. Ci, którzy stworzyli tę grę, musieli znaleźć czynnik wpływający na to czy urodzą się bliźniaki czy nie. Akurat jedzenie spaghetti na to wpływa. Mi się nie rodziły nigdy bliźniaki, a gdy moja simka, będąc w ciąży, dwa razy zjadła spaghetti, urodziła dwóch chłopczyków. Spróbuj tego. Zadziała. Gdy pierwszy raz urośnie jej brzuch, podaj jej na obiad to danie, a na następny dzień znów to zrób.
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|
![]() |
||||
Temat | Autor wątku | Forum | Odpowiedzi | Ostatnia wiadomość |
Gdzie wgrać obraz dziecka | Pałka | The Sims 1: Rozszerzenia | 6 | 29.07.2003 23:52 |