Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 2 > The Sims 2: Uwagi na temat gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Co ci się najczęściej rodzi?
Dziewczynka 222 29.80%
Chłopiec 239 32.08%
Po równo 115 15.44%
Nie licze! 140 18.79%
Moje simki (simowie ) nie zachodzą w ciąże 29 3.89%
Głosujących: 745. Nie możesz głosować w tej sondzie

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.07.2009, 21:09   #391
kOOcia_xD
Guest

Domyślnie Odp: Przepis Na PŁeĆ Dziecka!!!!

Sposób jest na bliźniaki taki : wpisujecie kod boolprop... i kilkacie shiftem na simkie kiedy jest juz w ciazy . kilkacie i klikacie 'więciej' i na koncu jest pasek z napisem "debug [czy cos takiego] --force twins" kilkacie to i jak sie juz urodzi dzieko o beda blizniaki . sorki ze tak dziwnie wytumaczylam ale nie jestem w tym dorbra .
  Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 04.08.2009, 16:48   #392
Kejt24
Guest

Cytat:
Napisał Alisha Zobacz post
Nie pamietam czy o tym pisalam, ale Miki na SimArt'cie stworzyl hack na plec dziecka.
I dziala (nawet kiedy Maxis postanowil sobie plec, plec bedzie taka jak sobie zazyczysz)! LINK: http://www.simart2.pl/inne.html
Przewijasz pasek az zobaczysz obrazek z simka i dzialaniem 'Wybierz Plec Dziecka' I pisze po prawej 'Kach na Plec Dziecka'.
Wykopuję temat, ale ściągnęłam i problem jest następujący: chciałam dziewczynkę, zainstalowałam ten hack. Jak mi moja simka zaczęła rodzić, to tak rodziła przez godzinę i nie urodziła - po prostu zacięła się, miała te bóle porodowe cały czasi nic więcej. Co robić? Czy jak wywalę hack to dalej będę miała pewność, że urodzi się dziewczynka?
  Odpowiedź z Cytatem
stare 04.08.2009, 17:09   #393
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Reputacja: 18

Też tak miałam. Pomogło dopiero zainstalowanie InTeenimatera i błyskawiczny poród (natychmiast)
Charionette jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 04.08.2009, 19:57   #394
Kejt24
Guest

:[
Nie mam miejsca na kompie, zeby cokolwiek jeszcze instalować. I zapewne najpierw bym wszystkich simów pozabijała, zanim bym się nauczyła tym obsługiwać.
Wywalam hack.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2009, 09:45   #395
Milka84
Guest

Mój sprawdzony sprawdzony sposób na bliźniaki to kod "Forcetwins"(na pewno zadziała). Ale w jednej rodzinie pokoleniowej zawsze rodzą mi się bliźniaki bez żadnej mojej interwencji, to mama uważa że to jest problem genetyczny a mnie już to wkurza.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 06.08.2009, 09:57   #396
Charionette
Admin Emeryt
Admin Kumpel

Reputacja: 18

Heh... U mnie było identycznie. Nie dość, że Natasza miała skurcze przed porodowe () Tp jeszcze bez kodów urodziła bliźniaki, a ja wcale nie chciałam...
Charionette jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 11.08.2009, 10:50   #397
Miu Miu
Guest

Ktoś napomknął, że trzeba jeść tylko spaghetti i ciasteczka ,ale to nieprawda. Ja swoją zjadłam spaghetti dwa razy i być może raz ciasteczka, a inne posiłki, to coś typu naleśniki, płatki itd... A jednak bliźniaki się urodziły. I lepiej jest ten raz czy dwa zjeść to danie niż robić to kodem, bo mogłoby coś nie wyjść, albo pomieszać w grze. Naturalnie lepiej. (Ale bliźniaki to niefajna sprawa, kiedy się jeszcze ma mały dom...)
  Odpowiedź z Cytatem
stare 12.08.2009, 13:07   #398
Sherlock
Guest

Przeważnie to dziewczynki Mi się rodzą^^
Ale jak już będzie chłopiec, to myślę dwie godziny (to w przenośni) nad imieniem.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.08.2009, 14:18   #399
kavala
Guest

A ja jakoś nie wierzę w te wszystkie sposoby na rodzenie się bliźniaków. Jest jeden pewny sposób, mianowicie rozdzielić tak punkty aspiracji życiowej, aby mieć 80% szansy na bliźniaki (ale u mnie i to nie zadziałało).
  Odpowiedź z Cytatem
stare 13.08.2009, 15:17   #400
Miu Miu
Guest

To nie kwestia czyjejś wiary. Ci, którzy stworzyli tę grę, musieli znaleźć czynnik wpływający na to czy urodzą się bliźniaki czy nie. Akurat jedzenie spaghetti na to wpływa. Mi się nie rodziły nigdy bliźniaki, a gdy moja simka, będąc w ciąży, dwa razy zjadła spaghetti, urodziła dwóch chłopczyków. Spróbuj tego. Zadziała. Gdy pierwszy raz urośnie jej brzuch, podaj jej na obiad to danie, a na następny dzień znów to zrób.
  Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania