![]() |
#1951 |
Guest
|
![]()
[QUOTE=agnieszka130187;1088877]Poziom wędkowania mam na 10... myślałam, że nie muszę czytać książek, aby używać przynęt... ehh
Mam też drugi problem mój Sim dostał okazję do spełnienia, ma wziąć udział w eksperymencie i odwiedzić ośrodek badawczy, a opcja przeprowadzenia badań jak już tam dojadę jest nieaktywna... mam czas do niedzieli, a tu nic... kliknj na ośrodek badawczy tak aby Ci sie pokazala okazja i przesuń na nia kursor, powinno być napisane czemu nie możesz wypełnic okazji(np. nie masz odpowiedniej rzeczy, nie przyszlas w odpowiednich godzinach. |
![]() |
|
![]() |
#1952 |
Reputacja: 10
|
![]()
czy da się ostawić, żeby opiekunka do dzieci automatycznie przychodziła wtedy kiedy mój sim idzie do pracy? czy muszę za każdym razem do niej dzwonić?
![]() |
![]() |
#1953 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1954 |
Reputacja: 11
|
![]()
Pojechałam trzy razy do ośrodka i udało się w końcu , natomiast dalej nie mogę łowić na czosnek. :/ Przeczytałam książkę jak łowić rybę wampirzą (czosnek), mam w dzienniku umiejętności pokazaną tą przynętę, a w wyborze przynęt jak nie ma tak nie ma... coś się zawiesiło, błąd ?
![]() |
#1955 | |
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1956 | ||
Reputacja: 14
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Co do tej przynęty, czy próbowałaś łowić rybę wampirzą na czosnek we wszystkich bajorkach? Bo jeśli nie, to być może tam gdzie akurat próbujesz łowić ta ryba po prostu nie występuje. Myślę, że nie ma znaczenia, czy czosnek jest z własnej hodowli czy ze sklepu.
![]() |
![]() |
#1957 | |
|
![]() Cytat:
A w sprawie szachów: by zyskać następny stopień wtajemniczenia, nie trzeba grać w te turnieje na mieście. Bynajmniej! Simem, który ma się dostać na wyższy poziom, klikasz na telefon i wybierasz opcję "zaproś kolejnego przeciwnika szachowego" (coś w tym stylu jest tam napisane ![]() ![]() a) wygrał mecz, b) przegrał grę. Jeśli przegrał, to najlepiej wyzwać tego samego przeciwnika od razu do kolejnej gry i grać z nim tak długo, aż wygrasz. Jeśli wygrał, to możesz dzwonić po kolejnego przeciwnika. Kolejny poziom w grze (z Pionka wyżej) osiągasz po wygraniu dwóch meczy z przeciwnikami z danego poziomu. Inaczej mówiąc: co dwa wygrane mecze zyskujesz kolejny poziom. Zostanie arcymistrzem nie jest takie trudne, nawet w przypadku dziecka ![]()
![]() |
![]() |
#1958 |
|
![]()
No właśnie tam gdzie chciałam łowić tą rybę była właśnie, bo specjalnie sprawdzałam jakie tam są ryby, chyba jakiś bug, bo w innej rodzinie tego problemu nie mam... ehhh
![]() |
#1959 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Agnieszka nauczyć sie na co bierze ryba wampirza, sprawdz wode w ktorych miejcach bierze ona. Jak juz wyruszysz lowic rybe te wez czosnek do swojego bagażu( muszisz miec czosnek w torbie zanim chcesz lowic rybe wampirza) |
|
![]() |
![]() |
#1960 |
|
![]()
brzósanna puka z następującym problemem:
ściągnęłam sobie z jakichśtam stron [lianasims, peggysims] dodatki, wypakowałam do downloads w.. no, wiecie zresztą. i tak: były to różne pierdoły typu skiny, włosy i ubrania, ale [aż dziw bierze] nie ściągnęłąm tego tak megasuperhiper dużo. i jeden dom. w okienku powitalnym widać było, że do zainstalowania może iść tylko dom. no to zainstalowałam i mówię "ha, pewnie włosów etepede nie trza instalować." wchodzę sobie do gry, tworzę nową rodzinę, kobitkę. po kolei: skin: nie ma. włosy: nie ma. ubrania: zgadnijcie. nie ma. no to zrobiłam se jakąś tam Trace czy jakośtam Boom [ha, urodzona kucharka, wygadana, zdolny ogrodnik + sprawna fizycznie i wirtuoz =d nuda] szukam domu. nigdzie nie maaaaaaaaa. domu to szczerze mówiąc, nie wiem gdzie szukać. ale wydaje mi się, że albo ja jestem dzikun i nie umiem zainstalować, albo to bynajmniej nie działa. heelp, proszę. |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|