Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > FTS Newsletter
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jaki tytuł?
Kurier Forumowicza 11 13.25%
Czas na prasę 5 6.02%
Forum The Times 19 22.89%
Forum Codziennie 3 3.61%
Dzieńdobry Forum! 4 4.82%
Waniti Fejr 16 19.28%
WOG 6 7.23%
To i Owo 5 6.02%
Forum Life 10 12.05%
In Forum 4 4.82%
Głosujących: 83. Nie możesz głosować w tej sondzie

Narzędzia wątku Wygląd
stare 06.08.2009, 17:27   #241
le hiroshima
Guest

Domyślnie Odp: Forumowa Gazetka- nabór użytkowników, wybieranie tytułu i propozycje

Cytat:
Napisał wildthing Zobacz post
to sie wkopalam lol
i na przyszlosc nie pisz do mnie w pm'ie per "kochany", poczulam sie jak tranny :V
WAL SIE CO

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 06.08.2009, 18:14   #242
lithium
Guest

Domyślnie Odp: Forumowa Gazetka- nabór użytkowników, wybieranie tytułu i propozycje

AA, jak nie wiecie o co chodzi to sie nie wypowiadajcie. bo ten ostatni temat (pomijajac blad jaki zrobil giovanni =]) bedzie traktowal o poezji. wiadomo, ze nie kazdego to interesuje, ale przeciez nie wszystko trzeba czytac a sposob w jaki skrytykowalyscie artykul nic o nim nie wiedzac - pozostawie bez komentarza :}

stare 06.08.2009, 20:13   #243
Invidia Semper

Reputacja: 10

centa, odpowiedź na miarę naszego kąta<dumna>
No właśnie, nie rozumiem jak można krytykować coś, czego się jeszcze nie widziało? Rozumiem, przeczytacie,nie zrozumiecie bądź nie spodoba się wam, krytykujcie(może w nieco bardziej kulturalny sposób). Ale oceniać coś przez samą zajawkę artykułu?
Królewnę myszka zjadła.

Atelier
Ostatni Strz
Invidia Semper jest offline  
stare 06.08.2009, 22:16   #244
Peter Xavier

Cytat:
Napisał Invidia Semper Zobacz post
centa, odpowiedź na miarę naszego kąta<dumna>
No właśnie, nie rozumiem jak można krytykować coś, czego się jeszcze nie widziało? Rozumiem, przeczytacie,nie zrozumiecie bądź nie spodoba się wam, krytykujcie(może w nieco bardziej kulturalny sposób). Ale oceniać coś przez samą zajawkę artykułu?
mozna, sam pomysl jest beznadziejny, poza tym po samych naglowkach 'artykulow' mozna stwierdzic, ze sa beznadziejne
stare 06.08.2009, 22:48   #245
Chryzantem Złocisty
Guest

Cola,miło że czyjąś pracę oceniasz jako beznadziejną... (Nie ocenia się książki po okładce...hmmm?)
Wyluzuj trochę,nie chcesz to nie czytaj tej gazetki,nie podoba się to trudno,znamy już Twoje zdanie i możesz już ten wątek omijać

Ja to traktuję jako zabawę.A nie zamierzam oceniać artykułów innych,dopóki ich nie przeczytam.

stare 07.08.2009, 09:06   #246
brzos

Reputacja: 11

Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty Zobacz post
Cola,miło że czyjąś pracę oceniasz jako beznadziejną... (Nie ocenia się książki po okładce...hmmm?)
Wyluzuj trochę,nie chcesz to nie czytaj tej gazetki,nie podoba się to trudno,znamy już Twoje zdanie i możesz już ten wątek omijać

Ja to traktuję jako zabawę.A nie zamierzam oceniać artykułów innych,dopóki ich nie przeczytam.
odokładnie
no bo któż może wiedzieć, co kryje w sobie tytuł "Z czym kojarzy się słowo "bezpieczna""? :3
brzos jest offline  
stare 07.08.2009, 11:22   #247
wildthing
Guest

ej ja mialam zrobic te debilne loga a sama nie wiem do jakich dzialow haha moglby mnie ktos poinformowac bo giovanni nie raczy odpisac

edit: AHA rozumiem ze to co w pierwszym poscie ok nie bylo mnie tu

stare 07.08.2009, 14:48   #248
le hiroshima
Guest

dobra nie podoba sie to wypad stad nie musicie tego czytac ani ogladac, dajcie innym sie bawic.

stare 07.08.2009, 16:03   #249
Peter Xavier

Cytat:
Napisał Chryzantem Złocisty Zobacz post

jestem wyluzowana, bawia mnie natomiast argumenty 'nie podoba sie to sie nie wypowiadaj' na FORUM DYSKUSYJNYM. rozumiem, ze chcecie sluchac samych komplementow, ale jakos tak opadly mi rece, jak zobaczylam ten temat, no nic nie poradze.
i tak tez zrobie, wiecej wypowiadac sie nie bede, spokojnie. nie szukam afer
stare 07.08.2009, 17:59   #250
Krzykaczus_Pospolitus
Guest

Nie rozumiem, dlaczego CocaCola jest pesymistycznie nastawiona do tego pomysłu. Przecież to świetnie, że młodym ludziom chce się pracować, pisać itp. Takimi krytykami od razu zniechęca się do pracy. Może poczekajmy na pierwszy numer i wtedy można poprawiać ewentualne błędy.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 5 (0 użytkownik(ów) i 5 gości)

Zasady Postowania