|
|
Zobacz wyniki ankiety: Sonda Kąciku Cafe: Który wiersz bardziej Ci się podoba? | |||
Wiersz numer 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
19 | 47.50% |
Wiersz numer 2 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
21 | 52.50% |
Głosujących: 40. Nie możesz głosować w tej sondzie |
|
Narzędzia wątku | Wygląd |
![]() |
#41 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() tekstu nie ma aż tak dużo, nawet minuty by to nie zajęło. Ale cóż, nie moja gazetka więc i nie moja sprawa co z nią robicie ![]() ![]() |
|
|
![]() |
#42 | |
Guest
|
![]()
A w horoskopie jest literowka. Przeciez wildthing dala nowe logo, czemu go nie uzyles:
[img]http://i29.************/2vrztk1.png[/img] A loga powinny byc raczej na srodku, a nie po prawej stronie. Jak cos robisz to zrob to porzadnie. I w horoskopie sa dwa razy ryby. Coz, co do gazetki, nie podoba mi sie, jest cholernie nudna. Wywiad z Nomadem - dno. Dlaczego wlasciwie akurat z nim, co w nim jest takiego fascynujacego? Humor- coz, dosc malo tych kawalow, na dodatek sa to raczej popularne i znane. Co w telewizji tez nie zachwyca, myslalam, ze moze beda tu jakies recenzje do danego filmu/serialu. No i wlasnie, szkoda, ze nie ma zadnego podzialu na seriale i filmy. A no i jeszcze tu: Cytat:
Polecane dodatki z internetu. Kurde, szkoda, ze sa tylko same linki. Nie lepiej napisac co w danym linku jest i wkleic obrazek? Coz chyba najbardziej spodobal mi sie kacik cafe. Wlasciwie tylko on przypadl mi do gustu. Reszta dziala na mnie lepiej niz kolysanka. |
|
![]() |
#43 | |
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]() I myślę, że czepiacie się wszystkiego na siłę.
![]() |
#44 |
Guest
|
![]()
jezu Gio, trzeba wytknąć jakieś błędy, a Ty zaraz zaczynasz się buntować, że wszyscy się czepiają.
|
![]() |
#45 | |
|
![]() Cytat:
![]() Oczywiście, jest dużo błędów, ale to przecież dopiero pierwszy numer. O ile powstaną kolejne to te błędy przecież będą stopniowo zwalczane.
![]() |
#46 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Bo jak się za cos zabierasz, to nie rob tego na odwal. Poza tym po to jest krytyka, zeby wytknac bledy ![]() |
|
![]() |
#47 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#48 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]()
![]() Ostatnio edytowane przez ultraviolence : 09.08.2009 - 13:09 |
|
![]() |
![]() |
#49 |
Reputacja: 11
|
![]()
Gio, rozpierdzieliłeś ten horoskop 2 razy ryby, wcześniej bez wodnika... i wstawże wreszcie to DOBRE LOGO!
Kącika Cafe nie chciało mi się czytać, porady cioci Chryzi - myślałam, że będzie z humorem. nawet ja słyszałam te kawały w humorze ;/ wywiad z Nomadem - też nie mam pojęcia, co w nim ekstytującego, ale już, nvm. simowe nowości - szkoda oczu, nie czytałam xd ogłoszenia to wg. mnie najlepsza część. myślałam, że będzie ciutkę [ba] inaczej :p ale wildthing, loga pierwsza klasa. |
![]() |
![]() |
#50 |
Reputacja: 10
|
![]()
ja tam nie sądze, że zły. raczej nie do końca przemyślany i rozplanowany.
właśnie, co do wywiadu też mnie zbytnio nie zachwycił...spodziewałam się hm...bardziej kontrowersyjnych pytań, bo jakoś zbytnio mnie nie interesuje czy Nomad lubi Teletubisie, bądź jaka jest jego ulubiona bajka... |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 7 (0 użytkownik(ów) i 7 gości) | |
|
|