![]() |
#11 |
Guest
|
![]()
"Pamiętnik nastolatki" Ostatni odcinek
![]() Adam złapał mnie po lekcji i powiedział że chce porozmawiać -Dlaczego ty się z nimi zadajesz?? -A czemu nie?? To moja sprawa z kim sie koleguje! -Ale oni nie są tacy jak myślisz!! Wplątałaś się w złe towarzystwo... -A skąd o tym wiesz?? Znałeś ich wcześniej?? A może poprostu mi zazdrościsz?? -Nie nie znałem ich ani ci nie zazdroszcze..wręcz ci wspułczuje.. I odszedł. ![]() Długo myślałam o tym co powiedział Adam..a może miał racje??Może oni nie są tacy spoko.. wkońcu palą i piją alkochol..a może i biorą prochy...i chcą mnie w to wciagnąc.Tego to ja niewiem.. ![]() Gdy wieczorem spotkaliśmy sie przy murku wynikła bardzo przykra sytuacja...Adam przyszedł pod kwatere i zaczął gadać w co oni mnie wciągają..i żeby się ode mnie odczepili.. -Adam mnie broni...-pomyslałam..nagle przypomniałam sobie , że się w nim kochałam... I nagle doszlo do rekoczynu...Waldek uderzył Adama w twarz..a Adam jego.. Nagle wszyscy rzucili sie na Adama.A ja postanowiłam go bronić. -CO WY ROBICIE?? ZOSTAWCIE GO !!ZOSTAWCIE!! JAK MOŻECIE ROBIĆ COŚ TAKIEGO?? MYŚLAŁAM ŻE JESTEŚCIE FAJNI LECZ SIĘ MYLIŁAM..ODCHODZĘ Z GRUPY!! I wzięłam Adama za ramię i odeszłam. ![]() Okazało się żę bardzo łatwo znalazłam wspólny język z Adamem..Było to bardzo łatwe bo mieliśmy podobne zainteresowania. Postanowiłam także zmienić swój wygląd na dawny.To znaczy normalny.Normalne ciuchy,włosy.. Z Adamem dość długo się przyjaźniliśmy i zaczęliśmy ze sobą chodzić.I okazało się, że całowanie nie jest takie trudne ![]() Spełniło się także moje marzenie...w klasie podczas przerwy razem czytaliśmy książkę... ![]() Koniec |
|
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 13 (0 użytkownik(ów) i 13 gości) | |
|
|