Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry > Archiwum [TS3]
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
stare 16.08.2009, 08:20   #1
Noemi
Guest

Domyślnie Odp: Dynamiczny przytułek :)- by Avonlea

Do mały i widać gdzieniegdzie, że to sprawiało ci kłopot w jego meblowaniu. Ponieważ meble wchodzą na siebie i aż błagają : o mój Boże skasuj mnie lepiej, bo nie mam jak oddychać. ( mebel też człowiek - gorszy nie jest.) Ogrodu brak co jest wielkim - , ponieważ nie ma nic gorszego niż pusta parcela (brak ogrodu).

W pokoju zbuntowanej nastolatki jest za dużo wzorów -NIE! Nie mówię, ze ciągle ma być ten sam wzór, ale raz są rąby, raz kurza stopka, a innym razem to coś na tapecie.

Salon ci wyszedł ładnie (ściany, dywan i telewizor.) ale po co tam są te nie pasujące (mogły być białe) fotele i niebieskie krzesło.
Wiem, że najtrudniej dobrać podłogę , ale ta w salonie nie pasuje.

Kuchnia też OK, gdyby nie to krzesło (chociaż te niebieskie kwiatki mogłaś dać czerwone).

Przepraszam za taką ostra krytykę, ale dzięki temu następny dom będzie lepszy. I nie zniechęcaj się po paru negatywnych komentarzach! Buduj dalej!

jak to mawiają co nas nie zabije, to nas wzmocni.

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości)

Zasady Postowania