![]() |
#3 | |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Nie wiem co powiedzieć... Niby ciekawe (bo inne), ale jest tak dziwnie opisane. Po pierwsze trochę za szybko to wszystko się dzieje. Nie ma zbyt wielu opisów uczuć, brakuje mi tutaj czegoś... Ale co to? Powinnaś troszkę bardziej tajemniczo opisywać owe postaci, nie są one zwykłymi ludźmi, coś im się w końcu należy. Nie pokazałaś ich z bliska, ale wydaje mi się, że nie są bladzi i nie mają czerwonych oczu. I tu zaczyna się tzw. nierealistyczność zdjęciowa, opisana przed Diamond^^Girl: http://forum.thesims.pl/showpost.php...&postcount=152
Pamiętaj także, że w tekście nie piszemy zwrotów grzecznościowych typu: cię, ciebie itp. z dużej litery, taka forma pisowni jest zarezerwowana tylko dla listów. Aha i to ma być ostra wymiana zdań?: Cytat:
![]() To ty chyba jeszcze prawdziwej kłótni nie słyszałaś ![]() Czekam na I odcinek. Na razie oceny nie dam... EDIT: Mam już podejrzenia co do kolejnych odcinków... Ale nie będę ich ci tu zdradzać ![]() Ostatnio edytowane przez Charionette : 20.08.2009 - 17:36 |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|