![]() |
#1 |
Reputacja: 10
|
![]()
Witam was !
Z góry przepraszam za jakość zdjęć , ponieważ coś mi się pokopało ;( Więc bez zbędnych wstępów : Zapraszam Bryła : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plac zabaw dla dziecka : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Basen : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wejście : ![]() ![]() ![]() Łazienka 1 : ![]() ![]() ![]() Kuchnia + jadalnia : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pralnia : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Salon : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1 Piętro : Pokój córeczki : ![]() ![]() ![]() Pokój Multimedialny : ![]() ![]() Sypialnia : ![]() ![]() ![]() Łazienka : ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowane przez Matt : 20.08.2009 - 11:56 |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 19
|
![]()
Bardzo fajny domek podoba mi sie
![]() Jakos nie szczegolnie podoba mi sie bryla aczkolwiek nie jest zla ogolnie wszystko jest fajnie wykonczone ^^ 9/10 Pozdrawiam
#3 |
|
![]()
Bryła fajna, nie podoba mi się otoczenie domu.
Wykonanie w środku jest ok. Zastrzeżenia: ile ta córka ma lat skoro jest i plac zabaw i róssoffy pokój a do tego czarna sukienka? :o Wydaję mi się, że ta kuchnia jest za wielka.
#4 |
Guest
|
![]()
Jedyne co mi się nie podoba to ten różowy pokój. Reszta jest w porządku 8/10
|
![]() |
#5 |
|
![]()
O tak, ten różowy pokój jest drażniący...
Przynajmniej dla mnie ![]() 8/10 |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Bryła wygląda jak stodoła w wersji modern. w wewnątrz nawet ok tylko te lewitujące laptopy niezbyt :/
7/10 |
![]() |
![]() |
#7 |
Reputacja: 15
|
![]()
A mi domek bardzo się podoba
![]() Bryła jest śliczna- jakby przerobiona ze stodoły za przeproszeniem, ale śliczna ![]() Wewnątrz też jest ok tylko pokój córeczki jest straszny (ten róż mnie dobija :/) A tak to spoko pozdrawiam
#8 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Bardzo fajny dom. Szczególnie do gustu przypadła mi bryła (ogród już nie) no i oczywiście wnętrza. Naj naj jest pokój córeczki (uwielbiam róż)
9.3/10 |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|