|
![]() |
#1 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Odcinek lepszy, ale trochę za szybko się to wszystko dzieje. Brakuje mi opisów uczuć i miejsc. Mogłaś opisać jak ta restauracja wygląda i w ogóle skupić się na tych pierdołach
![]() ![]() Jest lepiej, ale wciąż popełniasz ten sam błąd: ". . ." wielokropek pisze się tak ... Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |||||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Lampa na 3. zdjęciu chyba lewituje ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ludzie, od kiedy w restauracjach się tańczy?! I od kiedy obcy gość, widząc pierwszy raz na oczy jakąś kobitkę zaprasza ją do tańca?! Cytat:
Cytat:
6. zdjęcie. Więc to takie ziomki przychodzą do restauracji ![]() I od kiedy facet bije kobietę w miejscu publicznym?! Rozumiem, jest zły, ale kulturalny człowiek się opanuje! Cytat:
![]() Cytat:
![]() Twoje Simy zachowują się strasznie nienaturalnie. Zupełnie jakby byli wypuszczeni z buszu. Błędów składniowych, ortograficznych, przecinkowych itd. raczej się nie doszukałam, aczkolwiek wolałabym, żeby to one się pojawiały a nie takie błędy jakie ja Ci wytknęłam. I nawet przewidziałam akcję na najbliższych kilka odcinków. Znając życie wszystko potoczy się po mojej myśli ![]() Pewnie ktoś sobie pomyśli- przecież każdy musi od czegoś zacząć! Ale zanim ktoś zacznie tutaj swoją karierę radziłabym się przyjrzeć tym, którzy swój początek mają daleko za sobą. Poczytać trochę komentarzy na innych, wartościowych FS i zobaczyć co oceniający mają na uwadze przy pisaniu komentarza. Sama powiedziałaś, że rzadko które tutaj czytasz. To mówi samo za siebie... 7/10 EDIT: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Liv : 22.08.2009 - 15:41 |
|||||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Coś moda ostatnio przyszła na nienaturalne i nierealne FS.
Ja rozumiem,że są mężowie,którzy najpierw pozwolą żonie zatańczyć z obcym facetem,a potem ją za to pobiją (uwierzcie są takie patologie),ale bez przesady. poza tym,to w jadowitym komentarzu wyręczyła mnie Liv ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]()
Ogólnie to FS mnie zaciekawiło i coraz bardziej mi się podoba. Fajne to ostatnie zdanie z drugiego odcinka : ) Tylko ten jej mąż chyba coś za bardzo porywczy. Najpierw pozwolił tańczyć, a zaś ją o mało nie pobił. To samo po powrocie do domu z wakacji. Od razu musiał ją zj.., znaczy wyzwać. Może to jest główny punkt FS, ale nie wiem. Co dalej, czas pokaże. Daj szybko kolejny odcinek, strasznie jestem ciekawa, co z nimi dalej będzie. Na dzień dzisiejszy dałabym 9/10, ale zobaczymy po następnym odcinku. Czytać będę do końca. No to tyle na razie. Pozdro.
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 10
|
![]()
Same dialogi praktycznie. Ale akcja jest dość ciekawa. Mogę przypuszczać ,że John będzie miał romans z tą kobietą - ale to przypuszczenia. Więcej opisów
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Reputacja: 15
|
![]()
Tutaj wogóle nie ma opisów!
![]() ![]() i to imię- Katharina ![]() Dużo takich niedociągnięć, jak na taki krótki tekst. Mi sie nie podoba.
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
No właśnie tu jest zero opisów! I jak dla mnie za dużo zdjęć ,może to głupie ale jak dla mnie za mało tekstu a zdjęć zatrzęsienie,no ale całkiem fajna (jak już powiedziała Titelle) akcja
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Niestety, ale kolejnego odcinka nie będzie, gdyż miałam format komputera i przez to simsy muszę zainstalować od nowa. Przykro mi bardzo.
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
No,przeczytalam wszystko i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona.
a ze nie bedzie kolejnego odcinka..coz,szkoda,wielka szkoda,zapowiadalo sie swietne fs ;{ |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
A co to- Simów się nie da stworzyć od nowa? Tekst możesz nawet pisać w Notatniku (potem wkleisz do Mozillii i ona poprawi błędy).
W końcu chcieć to móc, a format to nie koniec świata ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|