Wróć   TheSims.PL - Forum > Simowe opowieści > The Sims 3: Zdjęcia z gry
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Odpowiedz

Narzędzia wątku Wygląd
stare 27.12.2011, 23:12   #1
inseparable

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Opowiadamy jak sobie gramy

@suomii - on naprawdę się nazywa łasica czy to mi się plątają litery przed oczami ? xd
inseparable jest offline   Odpowiedź z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 28.12.2011, 09:51   #2
suomii

Cytat:
Napisał milkie_way15 Zobacz post
@suomii - on naprawdę się nazywa łasica czy to mi się plątają litery przed oczami ? xd
Tak. Ja imiona simów biorę z książek, a w "Miasteczku Salem" Stephena Kinga jest taki bohater. Poza tym to normalne w Ameryce, tam dziecko możesz nazwać Kanapka ;p
stare 28.12.2011, 14:08   #3
Stephenowa

Cytat:
Napisał suomii Zobacz post
Tak. Ja imiona simów biorę z książek, a w "Miasteczku Salem" Stephena Kinga jest taki bohater. Poza tym to normalne w Ameryce, tam dziecko możesz nazwać Kanapka ;p
Ta książka jest cudowna, hahah. Jednak wolę Sklepik z marzeniami. Też zazwyczaj czerpię imiona simów z książek. ; )

Aaaaale ja lubię Wasze rodziny. Są genialne. Szczególnie rzuca się w oczy historia Lidki, ale nie wiem, jaka to użytkowniczka ma pod opieką tą rodzinkę. ; )
I co tam jeszcze.. O, Weasel, czy jak się nazywa ten chłopak- też miło. Potem zapewne sama zrzucę zdjęcia, bo narobiłam ich ostatnio troszkę. : D Przygotować się, bo oto Cassie nadejdzie. Miłego dnia. : )
stare 28.12.2011, 16:00   #4
suomii

Cytat:
Napisał Stephenowa Zobacz post
Ta książka jest cudowna, hahah. Jednak wolę Sklepik z marzeniami.
A ja Sklepik z marzeniami lubię najmniej ze wszystkich jego książek

Cytat:
Napisał eyvee Zobacz post
@suomii - Weasel jest superowo przystojny
dzięki a ja osobiście uważam, że Weasel jest brzydki, jakiś taki mi wyszedł plackowaty xd A i jeszcze... Dzieciaki urocze, a ta poza, kiedy tak śpią mnie rozbraja A jak dziewczynki urosły... jedne z najładniejszych simek, jakie widziałam ^^ W sumie to zauważyłam że wszyscy Twoi simowie są tacy ładni. A Sebastian wygląda jak jakiś model normalnie :d

milkie_way15 - ja sama jestem dziwna, to mam normalnie nazywać simów? lubię takie wymyślne imiona, bo tak to są tacy zwyczajni.
stare 28.12.2011, 16:20   #5
Miscellaneous

suomii - Ja też daję simom dziwne imiona Albo Angielskie, albo dziwne. Częściej Angielskie, bo jakoś znam dużo ( Z mojej szkoły )

eyvee - Buduj ten dom szybko, bo ja sie nie mogę doczekać. Dziewczyny są śliczne

Ja mojej Shaiden też muszę jakiegoś chłopaka stworzyć, ( buuu, nie umiem ) bo za jeden simowy dzień będzie nastolatką... Btw. sprawdzałam, gdybym troszkę nie przerobiła ust Shaiden, to dziewczyny byłyby prawie identyczne Jak mi sie laptop nie przegrzeje, to dzisiaj wstawię kolejną część mojej rodzinki, ale uwierzcie mi, trudno sie gra czteroma osobami
stare 28.12.2011, 18:39   #6
Stephenowa

Cytat:
Napisał suomii Zobacz post
A ja Sklepik z marzeniami lubię najmniej ze wszystkich jego książek

No co Ty? : o Matko, a to moja Jego ulubiona książka. Lubię jeszcze Pod Kopułą i Cmentarz Zwierząt. I ogólnie wszystkie, ale te najbardziej mi w pamięć zapadły. ; )

Eyvee jejujejujeju...! Jakie śliczne one są. I Sebastian- ciacho, hahah.

No i mam zdjęcia rodziny La Rouge. Na razie to wszystko jest średnio ciekawe, ale grałam nimi dopiero drugi raz- kiedyś rozkręcę!

Dzieciaki, mimo iż miały młodą i rozrywkową mamę musiały uczyć się przyzwoicie- w końcu mają wyrosnąć na porządnych ludzi!

W tym czasie Cassie wgłębiała się w projektowanie.

W swojej małej społeczności mieli system- co rano ktoś inny gotował posiłek na cały dzień. O dziwo najczęściej robiły to dzieciaki.

Ale Cass też się nie obijała. Poszła do pracy. Początki miała trudne, ale w końcu zaczęła czuć się pewnie w stylizacjach. : )

A tak wygląda poranek u tej rodzinki. Sama chciałabym mieć tyle czasu rano, hmm..

Cass gdy miała dzień wolny wybrała się do galerii sztuki. Spotkała tam ('trooooochę' przerobionego przeze mnie) Jareda Frio (czy coś.)

A potem poszła skonsumować sobie: karmę dla zwierząt z kaczki. (czy coś.)

Gdy już wróciła do domu chodziła cała w skowronkach. (ta simka chyba serio wyszła mi najlepiej!)

A Roger się rozleniwił. Zamiast spać w swoim posłaniu ten wolał grzecznie obok swojej pani. Uświadamiał jej tym, że jakiś mężczyzna w łóżku być musi. Taaa, zdołowało ją to. :<

Jedno ze zleceń: dać jej normalną piżamkę. Urocze, nie powiem. : )

I taki bonusik! Kto przyszedł do mnie na stylizację? Agnieszka Zadek! Hahhaa nie poznalibyście jej 'po'. ; )

Tyle na dziś. Obiecuję, że zrobię coś ciekawszego, już niedługo. ; )
Dobranoc!

Ostatnio edytowane przez Stephenowa : 28.12.2011 - 19:09
Stephenowa jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2011, 07:22   #7
elwa17
Guest

suomii - Cindi bardzo mi się podoba Ciesze się, że twój sim wybrał ją, a nie tą Gracje

Siostry cz 1
http://forum.thesims.pl/showthread.php?t=53425&page=167

SIOSTRY CZ 2

Minęło pare dni. Życie naszych bohaterek biegło do przodu. Ala tak jak wcześniej starała się o kolejne awanse, a Julia jak to Julka, flirtowała z kolejnymi mężczyznami. Jednak nagle wydarzyło się coś, co przewróciło życie sióstr do góry nogami.
Pewnego dnia Alicja wychodziła z pracy, kiedy niespodziewanie zaczepił ją John. Dziewczyna była zdezorientowana i trochę wystraszona, ponieważ siostra opowiedziała jej o tej całej awanturze. Okazało się jednak, że chłopak chce tylko porozmawiać (przynajmniej tak twierdził). Zaprosił ją do kawiarni aby móc spokojnie przeprowadzić dialog. Opowiadał Ali, o tym jak potraktowała go Julia, że cierpi z tego powodu i czuje się oszukany. Dziewczynie zrobiło mu się go żal. Pocieszyła go i wytłumaczyła, że wszystko się jakoś ułoży.
[img] Uploaded with ImageShack.us[/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
Pożegnali się, gdyż Ala umówiła się na babskie popołudnie z Julą John poprosił aby nie wspominała siostrze o ich spotkaniu - zgodziła się.
Następnie Ala udała się do domu, gdzie już czekała na nią siostra. Spędziły miło wieczór
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
[img][/img]
Następnego dnia po pracy Julia miała już plany, więc Ala snuła się samotnie po mieście. W pewnym momencie zadzwonił telefon - John. Nie była pewna czy ma odebrać, lecz gdy już to uczyniła, rozmowa poszła gładko. Nawet nie wiedziała, kiedy umówiła się z chłopakiem w klubie. ''Z tego nie wyjdzie nic dobrego.'' - pomyślała. No ale skoro się zgodziła, trudno musi iść. Zarzuciła na siebie jakiś ciuszek i popędziła na spotkanie. A na miejscu:
[img][/img]
John chciał wyraźnie poderwać Alę. Napoczątku starała się mieć na baczności i robić dobrą minę do złej gry. Nie chciała bowiem zranić chłopaka (dopiero co jego siostra się nim zabawiła), lecz po paru drinkach (które oczywiście postawił jej John), nie wiedziała nawet kiedy znalazła się w jego domu.. w sypialni
Chłopak dawał jej jednoznaczne sygnały, czego od niej oczekuje, ale Alicja opamiętała się i zrobiła mu awanturę.
Jednak John wyznał jej miłość - słowa te obudziły w niej uczucia, zapomniała o całym świecie. Niespodziewała się, że wyznanie, które chciała usłyszeć od tak dawna, usłyszy właśnie teraz. Pokierowała się emocjami - uwierzyła mu i zarazem mu się oddała. . .

CDN

Jeśli to czytasz to właśnie udało ci się dotrzeć do końca Gratuluje Hehe
Mam nadzieję, że historia się wam spodobała Dalsze losy powinny się pojawić wkrótce.
  Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2011, 10:10   #8
inseparable

@suomii - hahahah, wyobraź sobie, że wiem że to normalne w US, bo sama się tam urodziłam i mieszkałam przez 12 lat xd
inseparable jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2011, 11:33   #9
suomii

Cytat:
Napisał milkie_way15 Zobacz post
@suomii - hahahah, wyobraź sobie, że wiem że to normalne w US, bo sama się tam urodziłam i mieszkałam przez 12 lat xd
No to widzisz ;]

.Catti. - mi też jest ciężko dojść do 3 pokolenia. Jedyna rodzina którą doszłam do 5, to Hammingowie, których kiedyś tutaj pokazywałam

EDIT:

Rodzina Craig cz. 3

W dniu ślubu. Cindy zaczęła panikować. Chciała wypaść jak najlepiej przed znajomymi i przyszłym mężem.

Wesele odbyło się na parceli ślubnej, zbudowanej przeze mnie

Nie było zbyt wielu gości, ale przyszli tylko najbliżsi przyjaciele rodziny.

Ach, jak ja uwielbiam takie sceny.

Gracja ryczała xD

Nawet pani z wojska się wzruszyła :>

No i standardowo, krojenie tortu.

Nie ma to jak przyjść na czyjeś wesele w hawajskiej koszuli

Pan młody wyśmiał gościa xD

Densimy

Oczywiście wszyscy się rzucili na alkohol...

Za dużo alkoholu.....

Pani Craig prowadzi poważną dysputę z miksologiem.

Noc poślubna... Hmm, no cóż. Tego nie skomentuję.

A po nocy poślubnej ...

No i jak się okazało, Cindy jest w ciąży.

Weasel ćwiczy logikę. Musi być przecież dobry detektywem.

Szczęściara urodziła szczeniaczki to trzy suczki: Hera, Hestia i Artemida. Z mitologii greckiej

Cindy na rękach z Artemidą .

Weasel przeprowadza obserwację. Jest niewidoczny niczym ninja.

Czy to nie jest słoooooooodkieeeeee? :>

Cindy uczy Kapsla sztuczki.

Zaczęła rodzić. Trochę dziwne, bo mi zawsze simki w nocy rodzą.

Dzieciak chyba nazywa się Brian, ale już zapomniałam. [trochę skórkę ma krzywo i wygląda jakby był jakimś mutantem]

No i Cindy pisze listy z podziękowaniami. Trochę dziwne, bo jedyny prezent, który dostała to obraz... Od własnego psa xd pisało, że Kapsel Craig przesyła prezent blablabla

I tak oto kończę trzecią część opowiadania o mojej rodzince. Niedługo następne fotki. Dziękuję za uwagę ^^

Ostatnio edytowane przez suomii : 28.12.2011 - 14:00
suomii jest offline   Odpowiedź z Cytatem
stare 28.12.2011, 10:17   #10
shotshe

Marl Lidka jest baaardzo ładna!
shotshe jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 9 (0 użytkownik(ów) i 9 gości)

Zasady Postowania