![]() |
#172 |
Guest
|
![]()
Dzięki.
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Reputacja: 11
|
![]()
A czasami możesz wcale się nie doczekać dwóch ostatnich okazji, tak jak jest to w moim przypadku i nie tylko w moim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Reputacja: 10
|
![]()
Puk, puk? Czy zna ktoś odpowiedź na moje pytanie?
![]() |
#175 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#176 | |
|
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#177 |
Guest
|
![]()
Ja już od 3 miesięcy nie gram bo czasu brak
ale napiszę to co wiem Zawody olimpijskie - sobota 8-17 - otrzymujesz tytuł Championa Zawody w jedzeniu - środa 15-21 - pieniądze Turniej szachowy - wtorek Grill - Niedziela Rodzaje gwiazd: Czerwona, niebieska, pomarańczowa, żółta, biała, neutronowa (pulsar) Wielkość: karzeł, podolbrzym, Super olbrzym, drobna, duża, mała, olbrzym Najwięcej gatunków ryb jest - w moim stawie ;p gdy złowisz 10 jednego gatunku możesz wrzucić je do stawu (którego tylko chcesz) Nawet jeśli jesteś kleptomanem to wiedz że sąsiedzi nic unikalnego nie mają w swoich domach czego by nie można kupić wymagania kilku okazji: 10 steków i jaj wspaniałych, przynieść deser do pracy, zostać po godzinach, dać owoc życia, dać tragicznego błazenka, dać ambrozje, namalować 10 wspaniałych obrazów i przynieść do pracy. Gdy resetujesz sim to większość osiągnieś zostaje ale przepadają odkryte planety i znajomi oraz wykonane okazje |
![]() |
![]() |
#178 |
Guest
|
![]()
Co po osiągnięciu szczytu kariery:
Dyrygent - Wierza HF Policja lab. - samochód (unikalny) Policja agent spec. - samochód (unikalny), pejdżer (zabieraja spowrotem po odejściu) Szef kuchni - Lodówka (unikalna) Szpital - (chyba dopóki tam pracujesz) nie starzejesz się Doskonały - Wyjątkowy - Świetny - B.Dobry - Wspaniały - Dobry Normalny - Zły - Podły - Okropny - Okrutny Szlify: 10$ Szmaragdowy, 20$ Owalny, 35$ Gruszkowy, 50$ Kryształowy, 75$ Markiza, 100$ Kula kryształowa, 250$ Brylantowy, 1000$ Sercowy Cechy: Ogrodnik - Rozmowa z roślinami, Spec. temat rozmów - Ogrodnictwo Kleptoman - kradnie w pracy i miejscu nie widocznym przez simów Zły - Wywracanie śmietników, zły prysznic (kąpiel) Pracoholik - rozmowa o pracy, zadowolony gdy pracuje +10, pracuje w domu przed komputerem Kariera przestępcza: 01 Wabik 02 Kieszonkowiec 03 Zbir 04 Kierowca gangu 05 Inkasent (opcja przejścia na inną dziedzinę pracy) 06 Oszust (wybór między dwoma drogami) Zły 07 Sługus (okazja wykidajło) 08 Zły pomocnik 09 Super Łotr 10 Cesarz zła Złodziej: 07 Kasiarz 08 Włamywacz do banków (Wykrada obraz) 09 Włamywacz (Wykrada obraz) 10 Mistrz złodzieji - Nagroda końcowa "LIS" (unikalne) Przestałem grać bo nie potrafię: -zagrać 10 koncertów - nauczać 20h podobno naucza się dzieci odrabiając z nimi lekcje ale i tak nie umiem - nie mogę znaleźć tęczowego motyla i 2 chrząszczy - nie otrzymałem jeszcze 3 zadania od kucharzy by dostać omniroślinę ale mojemu bratu się udało dostał chyba z 5 nasion ale tylko jedno doskonałe Nie pracowałem jeszcze w: Armii, Biznes, Dziennikarz, Sport, Polityk, Muzyk (gwiazda Roka), Spec. SPA, Recepcjonista SPA, Sprzedawca w księgarni |
![]() |
![]() |
#179 |
|
![]()
ScorpioRex z tymi koncertami też nie umiem :/
Z tymi dziecmi nie trzeba odrabiać lekcji, tylko normalnie zaczepiasz na miescie dzieciaka albo nastolatka i będziesz miał opcje "nauczaj" (nie umiejętności) |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|