![]() |
#2232 |
Reputacja: 10
|
![]()
Moja Simka ma pragnienie "Napisać autobiografię". Ok, umiejętność pisania ma na maksa, ale jak mam sprawić, by mogła tę autobiografię napisać? Nie ma takiej opcji, gdy klikam nią na komputer i wybieram menu "Pisanie". Jej siostra, pracująca jako urzędniczka dostała kiedyś okazję i dzięki niej może pisać "historię życia", ale moja Monika nigdzie nie ma czegoś takiego...
![]() |
#2233 |
Guest
|
![]()
Dziewczynki i chłopczyki, mam ogromny problem.
Moi Simowie (narzeczeństwo xd) nie mogą zawrzeć małżeństwa. Robili bara-bara, całują się, ale nie ma tego. ;/ Emely uważa że Marc jest niezwykle atrakcyjny, ale tego nie ma. ;| Może dlatego, że Marc był wcześniej duchem? Ale zjadł Ambrozję i teraz jest człowiekiem, więc ... ? EDIT : Dziwne, pisze podczas rozmowy "Narzeczona" ale na liście znajomych pisze "Partner : Żaden". LOL. ![]() Ostatnio edytowane przez Fatamorgana : 14.09.2009 - 16:30 |
![]() |
![]() |
#2234 |
|
![]()
Czy da się zmienić ubranie?
Chodzi o to, że mam Sima i w kreatorze Simów ubrałem go tak, a mi się już nie podoba, więc jak mam je zmienić? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2235 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2236 |
Guest
|
![]()
czy da sie zrobic wlasna kariere do ts3? jezeli tak, to jak?(szukam poradnika)
|
![]() |
![]() |
#2237 |
Reputacja: 11
|
![]()
Orientujecie się może, czy powstał jakiś mod na nietracenie pragnień albo przedmiotów w wyposażeniu przy zmianie rodziny?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2238 |
Guest
|
![]()
Jak można zostać prezydentem Sunset Valley?
Trzeba ukończyć 10 poziom z Polityki, i to wszystko? |
![]() |
![]() |
#2239 |
Guest
|
![]()
To u góry już nieaktualne.
Teraz nowe pytanie : Moja Simka ma do każdego stroju inną fryzurę. Jak zmienić, by do każdego stroju była taka sama fryzura? |
![]() |
![]() |
#2240 |
|
![]()
Gdy planujesz fryzurę dla Simki, to nad "kształtami" fryzur jest taka kłódeczka. Kliknij na nią. Powinien się wtedy pokazać dymek z informacją coś w tym stylu, że teraz dana fryzura jest taka sama dla wszystkich rodzajów strojów.
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|