![]() |
#371 | |
Guest
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
|
![]() |
#372 |
Guest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Guest
|
![]()
hmm...nie wiem co to moze znaczyc...moze ten sim mial na imie Brawura? :lol: hehe!
![]() |
![]() |
![]() |
#374 |
Guest
|
![]()
Mam drugą dziwną sytuacje.Zaprosilam na impre duuuuuuuuuuuuuzo gosci.Wszyscy wyszli o 02:00 w nocy a taka jedna baba nie poszla do domu tylko u mnie zostala i nic sie nie dalo z nia zrobic.Naciskalam na nia a ona nic.Tylko miala napisane nic nie mozna zrobic.A jak spala na stojaco to tak chrapala ze nie dalo sie wytrzymac.Nie zagradzalam jej a ona nie mogla sie ruszyc.Dawalam jej jedzenie a ona nie jadla a byla bardzo glodna.Az wreszcie pszyszla po nia kostucha.Dziwne <_<
|
![]() |
![]() |
#375 |
Guest
|
![]()
Pewnie się jakoś zaklinowała... Mi też się tak parę razy zrobiło - "move_objects on" poszedł w ruch
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#376 |
Guest
|
![]()
Mi się raz zdarzyło że sąsiad zasnął na mojej działce. A rano wstał i poszedł do domu. Co ja CARITAS JESTEM .....Albo poszłam do pewnego miejsca ...nie włączyłam pauzy i simka chałupke spaliła....ale sie fajnie paliło...wiecie niemiałam sumienia gasić...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#377 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Guest
|
![]()
Ale ona nie napisała ze simy się spaliły.Chyba że miałaś na myśli ze szkoda simów bo nie mają gdzie mieszkać......to co innego
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Guest
|
![]()
no, moze byc. biedne simy!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 |
Guest
|
![]()
Pewnie mają teraz nowy domek.Moze nawwet większy i ładniejszy.........
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 6 (0 użytkownik(ów) i 6 gości) | |
|
|