|
|
#11 |
|
Guest
|
A ja ciągne dalej (ale pod inną nazwą) "Ona+on-ona & cena przyjaźni" odcinek 5.
.... i Agnieszke (największą dz**** w ich klasie). Tknęła ją zazdrość. - Hey Kara! - Cześć, Olka... - Wierz co? robimy z dziewczynami gang na Edyte i Agnieszke! Wchodzisz w to? - Nie. nie mam mocnych argumentów na Ede... - Ej dziewczyny Kara nie wchodzi!!! - krzyknęła z wyrzutem w strone klasy Ola. Zadzwonił dzwonek. Na trzeciej godzinie Karolina usiadła sama za Edytą i Agnieszką. Napisała im karteczke:" Uważajcie! Ola, Kaśka itp. zrobiły na was jakiś "gang" ". Dała ją Adze bo wiedziała że Edyta może ją odrazu podrzeć. Aga pokazała ją Edycie. Na przerwie podeszły do niej. - Hej, skąd wiesz o ich "GANGU" -zapytała Aga - Bo mnie Olka też chciała namówić, ale sie nie dałam. Przez cały w-f obgadywały jak wam upszykszyć życie. - Dzięki. Coraz więcej osób jest po naszej stronie. Po południu. - Cze Kara! - Hej Ola. Co jest? - Idziesz ze mną i Mateuszem na spacer? - Nie. Nie chce wam przeszkadzać. - Ale musisz z nami iść!!! - OK skoro tak. 30 min. później - Cześć dziewczyny. - Cześć. - odparła Karolina - To idziemy? -spytała, zrobiona na bóstwo Ola - No to chodźcie. - A gdzie idziemy? - zapytała nieśmiało Karolina - Do parku. W parku czekał na nich Tomek. - Z 10 min. na was czekałem! Co wam sie stało? - Nic, wygłupialiśmy sie... - No to dobrze że już jesteście. Możę przejdziemy sie dookoła jeziora? - OK - odpowiedziała zgodnie gromada Co tam sie stanie? Komu będzie groził Mateusz? O kogo tym razem będzie zazdrosna Ola, w następnym odcinku! |
|
|
|
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|