![]() |
#272 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Strona offtopa wystarczy.
Chyba, że ktoś chce warna za nabijanie postów (bo to JEST nabijanie) Dziękuję za uwagę i proszę bez bulwersów. @down: A żebyś wiedziała! xp Ostatnio edytowane przez Liv : 12.10.2009 - 21:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Reputacja: 10
|
![]()
@ up : groooooza
![]() Volt, co z bonusem ? ;> <i tak juz mam jednego warna>
![]() |
#274 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
|
![]()
Jezus Chrystus! Czy ja wyglądam na taką co myśli tylko nad tym jak zaspokoić wasz głód? - wybaczcie, ale Liv ma racje. W dodatku czekam jeszcze na co najmniej połowę komentarzy, bo nie ukrywam, że wciąż na nie liczę ( tyczy się to Mizi, dooma... - o Ayi i ptasi mogę niestety zapomnieć, ale trudno ). Poza tym piszę aktualnie TYM'a . Tam będziecie mieli nieco z Why me? zapewniam. A na bonus też czas mieć muszę.
Mam jutro 2 klasówki, kartkówkę i recytację - i teraz pytanie, kiedy czas na simsy? Miło mi, że tak wyczekujecie - ale dajcie pożyć. ;]
![]() |
![]() |
#276 |
Guest
|
![]()
Ehhh nie wiem jak to się stało że wcześniej nie skomentowałam, mimo że odcinek już mi znany od jakiegoś czasu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() <boi się> No to nie zakończę jak zwykle... @down. Ale ja MILCZEĆ ![]() Ostatnio edytowane przez bubel-96 : 14.10.2009 - 12:45 |
|
![]() |
![]() |
#278 |
|
![]()
Qup; nie no ale naprawdę uważam, że nie należy denerwować Livki
![]() Jak dla komentować nasze 'Dlaczego ja?; non stop . ;] I słodzić, jakie jest cuudne ( oraz wytykać błędy ; p ) Ale niedługo jakiegoś bana zarobicie ; ) To tylko troska ![]() Aha i jeszcze jedno - Kocham was ![]() PS @down: Milczeć, ale niedługo dać znak życia! ![]()
Ostatnio edytowane przez Volturia : 13.10.2009 - 22:13 |
![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
|
![]()
reasumujac
MILCZEC
![]() |
#280 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() PS:Śliczna główna bohaterka( o dziwo, teraz nie pamiętam imienia a przedtem jak na złość tylko to pamiętałam ![]() |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|