Wróć   TheSims.PL - Forum > Inne > TheSims.pl - archiwum > FTS Newsletter
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Zobacz wyniki ankiety: Jaki tytuł?
Kurier Forumowicza 11 13.25%
Czas na prasę 5 6.02%
Forum The Times 19 22.89%
Forum Codziennie 3 3.61%
Dzieńdobry Forum! 4 4.82%
Waniti Fejr 16 19.28%
WOG 6 7.23%
To i Owo 5 6.02%
Forum Life 10 12.05%
In Forum 4 4.82%
Głosujących: 83. Nie możesz głosować w tej sondzie

Narzędzia wątku Wygląd
stare 21.10.2009, 08:58   #321
Invidia Semper

Reputacja: 10
Domyślnie Odp: Forumowa Gazetka- nabór użytkowników, wybieranie tytułu i propozycje

Cytat:
Napisał centaurea_cyanus Zobacz post
ja tak ogolnie to mam niesmiale propozycje odnosnie dzialu(tego badz innego)
moim zdaniem przydaloby sie cos takiego jak 'skrotowiec' z zycia forum, czyli np. kto zmienil ostatnio nick i na jaki, kto usunal konto a kto je przywrocil (bylyby to cenne informacje dla tych, ktorzy nie umieja sie w tym rozeznac)
i np. polecany blog/opowiadanie/fotostory/temat z wierszami/temat z rysunkami/avatarami/grupami(tymi 'dla fanow' itp)/etc -> bylaby to jakas forma 'reklamy', ktora gio mial wprowadzic, ale jak jej nie bylo tak nie ma ; ) + do tego jakis krotki opis zachecajacy, np 'polecam opowiadanie pani x, bo zacheca nas do refleksji o tym i o tamtym blablabla'
Mądre
ZNAKI
Królewnę myszka zjadła.

Atelier
Ostatni Strz
Invidia Semper jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stare 21.10.2009, 13:36   #322
lithium
Guest

Domyślnie Odp: Forumowa Gazetka- nabór użytkowników, wybieranie tytułu i propozycje

aha, jeszcze a propos nickow, to wydaje mi sie, ze na pewno jest jakas osoba na forum ktora to ogarnia i nie jest modem/adminem. ja tam np. wiekszosc zmian kojarze.
a co do tego skrotowca, to zapomnialam dodac jeszcze informacji o nowej randze/wygranym konkursie itd

stare 21.10.2009, 14:48   #323
Liv
Moderatorka Emerytka

Reputacja: 53

Ja nie wiem czemu Dżon tak zażarcie chce, aby modzi i admini odgrywali jakąś większą rolę w gazetce Przy nickach możemy pomóc, ale żeby ktoś z moderki od razu był redaktorem? (no, prócz zelkam
No chyba, że ktoś będzie chciał.

A propos pomysłu centy- jestem za!
I szczerze powiedziawszy też zastanawiałam się tak z leksza co z tymi zapowiadanymi reklamami. Może redakcja zaczęła by już przyjmować zgłoszenia?
Liv jest offline  
stare 21.10.2009, 15:29   #324
Gio

Reputacja: 15

Było pisane w tym temacie gdzieś na początku że można nadsyłać. Nikt nie nadesłał, to stwierdziłem, że nie warto już drugi raz przypominać. Jednak bardzo mnie cieszy to, że od nowa jest zainteresowanie tym działem Oczywiście nadsyłajac reklamy pamiętajcie o regulaminiem reklam (pierwszy post).

Centa- skoro łapiesz to wszystko nic nie stoi na drodze, żebyś tym się zajęła Z tymi rangami/konkurasami też by było dobre. No i jeszcze może kto dostał bana itp...

Liv- wcale nie chce, aby nagle wszyscy "z góry" byli w gazetajce. Po prostu chcę wykorzystać Wasze szersze predyspozycje tego forum.

Czyli gazetka staje sie coraz lepsza i konkretniejsza Dodatkowo jeszcze espirit do porządku zajmnie sie działęm o nowościach simowych, ten otwarty dział dominica, dział nowości na forum (to o czym mówiła centa) i jeszcze mój dział (nie, nie będzie to dziadek dżon radzi )
stare 21.10.2009, 16:10   #325
lithium
Guest

ja bym sie tym zajela gdyby ktos sie zglosil do pomocy, bo jestem na studiach teraz i nie wiem jak to sie wszystko potoczy. no i musielibyscie mi powiedziec co to konkretnie mialoby byc, czy tylko te nicki/rangi/itd czy tez te polecane rzeczy, o ktorych wspominalam sie w to wliczaja.

stare 21.10.2009, 16:16   #326
Gio

Reputacja: 15

nie, najlepiej by było żeby te polecane też były, no ale żebyś się nie przepracowała No i jeszcze te bany
stare 21.10.2009, 16:22   #327
lithium
Guest

spoko, nie przepracuje sie o ile ktos zechce mi pomoc, oglaszam casting (do ktorego pewnie sie nikt nie zglosi)

stare 21.10.2009, 16:33   #328
ddo bwayo

A co wymagała byś od swojego pomocnika?:>
stare 21.10.2009, 16:38   #329
lithium
Guest

zeby chociaz mniej-wiecej znal sie na forum, w sensie bywal w tematach tworczosci/fs/itd
i zeby mial jakis komunikator (najlepiej gg) do kontaktu z nim ;]

stare 21.10.2009, 16:45   #330
ddo bwayo

To mogła bym spróbować ^^" O ile nikt inny się nie zgłosi, bardziej 'zaawansowany', że tak to ujmę.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości)

Zasady Postowania