|  19.10.2009, 14:29 | #2401 | |
| Guest 

|  Odp: Pytania i odpowiedzi Cytat: 
 | |
|   | 
|  | 
|  19.10.2009, 16:20 | #2402 | 
| Guest 

|  Odp: Pytania i odpowiedzi 

Mam pytanie, bo to już naprawdę robi się nieznośne.   Dlaczego niektóre obiekty nie chcą mi się zainstalować? Jest to przekreślone kółko, a ściągają się normalnie jak wszystkie, a niektóre nie wchodzą.     | 
|   | 
|  19.10.2009, 16:46 | #2403 | 
| Zarejestrowany: 08.01.2009 Skąd: z miasta. Wiek: 28 Płeć: KobietaPostów: 645 Reputacja: 10 |  Odp: Pytania i odpowiedzi 

A może nie masz zaktualizowanej gry do najnowszej wersji? Ja tak miałam z niektórymi obiektami i nawet pisało, żebym zaktualizowała grę do nowszej wersji.
		 | 
|   |   | 
|  19.10.2009, 16:51 | #2404 | 
| Guest 

|  Odp: Pytania i odpowiedzi | 
|   | 
|  21.10.2009, 20:17 | #2405 | 
| Guest 

Ponawiam moje ww. pytanie i mam jeszcze jedno: Jak można zostać opiekunką do dzieci? | 
|   | 
|  22.10.2009, 01:40 | #2406 | 
| Zarejestrowany: 21.05.2009 Skąd: Warszawa Płeć: MężczyznaPostów: 1,023 Reputacja: 10 |  Odp: Pytania i odpowiedzi 

Nie można zostać opiekunką do dzieci. Jeśli spytasz opiekunki, w jakim zawodzie pracuje to wtedy ci odpowie, że opiekuje się dziećmi, ale nie ma takiego zawodu.
		 | 
|   |   | 
|  23.10.2009, 10:56 | #2407 | 
| Guest 

Moja simka marzy o ugotowaniu ulubionej potrawy gościowi. Pragnienie się pojawia przy każdej wizycie jakiegoś przyjaciela domu. Ona  pewnie chce się pochwalić umiejętnościami i wcale się jej nie dziwię, ale ja nie mogę się dowiedzieć jaka jest ulubiona potrawa przyjaciół. Rozmawiam i rozmawiam z nimi. wypytuję o wszystko, i wiem już o nich wszystko poza tym jednym-co lubią jeść, jakiej muzyki słuchają, i jaki jest ich ulubiony kolor. Mam wykupioną nagrodę szczęścia pozwalającą łatwiej i szybciej poznawać innych simów i też nic to nie dało. Dlatego mam pytanie - czy do tego słuzy jakaś specjalna interakcja której moja simka nie posiada lub ja jej nie potrafię znaleźć, czy może trzeba rozwinąć bardziej jakąś umiejętność, np.pogadać trochę przed lustrem - na co jeszcze nie znalazłam czasu- aby móc uszczęśliwić i gościa i moją Basię Pasemko? | 
|   | 
|  23.10.2009, 11:00 | #2408 | 
| Guest 

Rozmawiając (zwykła pogawędka) w dymkach nad simsmi pojawiają się ikonki np. ulubionego koloru, potrawy. Tak można się dowiedzieć o ulubionej potrawie. Jest jescze 2 opcja - wprowadzić tego gościa do swojej rodziny i wtedy zobaczyć co kto lubi    | 
|   | 
|  23.10.2009, 11:06 | #2409 | 
| Zarejestrowany: 20.01.2008 Płeć: KobietaPostów: 793 Reputacja: 11 |  Odp: Pytania i odpowiedzi 

Noemi ma racje jednak podczas pogawędki czasem uparcie długo nie pokazują sie ulubione potrawy i kolory bo gra generuje losowo temat rozmowy simów tak więc ulubiona potrawa może się też wyświetlić w dymku podczas "ożywionej rozmowy" ale to jak simy są juz najlepszymi przyjaciółmi.
		 | 
|   |   | 
|  23.10.2009, 13:06 | #2410 | 
| Guest 

Dzięki! będę wypatrywać dymków z jedzeniem. Ehh, gorzej będzie z szybkim rozpoznaniem co to za przysmak.....na talerzu czy w misce, wiele z nich wygląda podobnie.
		 | 
|   | 
|  | 
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 159 (0 użytkownik(ów) i 159 gości) | |
| 
 | 
 |