![]() |
#91 |
Reputacja: 10
|
![]()
Jestem przeciwna wprowadzania zachodnich zwyczajów do Polski, bo takie Halloween nie jest w niczym lepsze od naszych Dziadów, dlatego nie napiszę, że simka jest robiona specjalnie na Halloween, tylko po prostu ma nieco upiorny klimacik
![]() (Trochę więcej zdjęć niż zwykle, ale ta sesja szła mi wyjątkowa sprawnie) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [img]]http://zapodaj.net/images/76520d971fc2.jpg[/img] ![]() ![]() ![]() Zapraszam do komentowania ![]() |
![]() |
|
![]() |
#93 |
Guest
|
![]()
Nie podobają mi się oczy, znaczy tęczówki i te kły wyglądają mimo wszystko trochę tandetnie. Ale jako całość bardzo dobre. 8,5/10
|
![]() |
#94 |
|
![]()
Jedyne, jakie udało mi się znaleźć to się nie czepiaj;p A oczy mogą się nie podobać, bo to z którejś postaci Twilight'u ^^
Dziękuje Wam bardzo, i...no cóż wciąż mam nadzieję na Wasze opinie ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Reputacja: 15
|
![]()
WOW
![]() ![]() pozdrawiam
#96 |
Guest
|
![]()
Bardzo ładnie przedstawiłaś postać. Szczególnie podoba mi się ta "kolczasta" trumna i mózg leżący na podłodze. Bardzo ładna ta simka. Ma piękne, duże oczy
![]() 10/10 EDIT : Czy tylko u mnie zamiast jednego zdjęcia jest czerwony krzyżyk ? |
![]() |
#97 |
Reputacja: 12
|
![]()
@up: U mnie wszystkie się wyświetlają.
Simka jest wspaniała, ale nie pasuje mi do niej imię. Ampere jakoś zawsze wydawał mi się spokojnym człowiekiem ![]()
![]() |
#98 |
|
![]()
Mmmm żelazna dziewica... ogólnie sceneria jak zwykle Ci się udała. Imię również - mimo iż nie wiem kompletnie co oznacza (i czy w ogóle takie znaczenie posiada) to sam wydźwięk pasuje do ogólnego mroku tam panującego.
Co do simki.. tutaj zaczynają się schodki. Jakoś mi tam nie pasuję trochę.. nie wiem, może zbyt uśmiechnięta (nie, nie chodzi mi o to zdjęcie z opętańczym uśmiechem ;p). najlepsze co w tej simce to brwi.. oczy mimo że ładne i przyciągające nie potrafią ugasić "uśmiechu" jaki widzę kiedy patrze na twarz Simki. Wg mnie najlepiej wygląda na 5 zdjęciu, wówczas widać małą tragedie odgrywaną na jej obliczu. Ale to moja czysto osobista interpretacja. Wiem, że dla mnie mrok, śmierć, czaszki itd kojarzy się równo znacznie z krwią, makabrą, smutkiem, szaleństwem i tragedią. Wsio ![]() Mimo iż zaznaczam, to moje osobiste odczucia. ogólne wykonanie Simki i scenerii - rewelacja. |
![]() |
![]() |
#99 |
|
![]()
Sceneria jest świetna, simka też, rewelacyjna robota.
![]()
![]() |
#100 |
|
![]()
Już wyjaśniam skąd takie imię- nie od André Ampère, fizyka(choć w końcu sam fakt, że zajmował się fizyką świadczy o tym, że normalny to on nie był;p), ale od nazwiska bohaterki książki węgierskiej pisarki Noemi Szecsi 'Ugrofińska Wampirzyca'- całkiem nietresująca książka, czytałam kawałek i bardzo mi się spodobał, próbuje dorwać się do całej powieści.
Hm, Noemi nie wiem, mi się wyświetlają wszystkie zdjęcia, Gio, no tak, niektóre simy, jak i ludzie mają grymas wypisany na twarzy xD alexiel...szczerze powiedziawszy niewiele zrozumiałam z Twoich refleksji, ale co do tego szaleńczego uśmiechu- przez zupełny przypadek zatrzymałam grę w momencie jak simka wyszczerzyła ząbki i od razu uwieczniłam na zdjęciu^^ Dziękuję kochani Wam wszystkim to miłe, że kogoś interesują moje prace, może ktoś się jeszcze skusi? ![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|