|
![]() |
#1 | ||||||||
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
W opisie pakowania powinien być odstęp. Kończysz opis jej przygotowań, a zaczynasz jego. No aż się tam prosi wciśnięcie tego pięknego przyciska, jakim jest "Enter"! Cytat:
Cytat:
Ja swojego czasu musiałam eliminować odstępy, bo były często zbędne. Doszłam do wprawy i teraz już moja polonistka nie zwraca mi uwagi na "niespójność tekstu" . W Twoim przypadku musi być na odwrót. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Trochę sporo tych błędów, no nie? Ale przejdźmy do fabuły. Dopiero pod koniec zaczęło się coś dziać. Większość odcinka to jeden wielki dialog, a pod koniec takie... odetchnięcie. To FS zawsze zaliczałam do romansideł. Czyżbyś teraz schodziła na inne tory- horror, SF? Chodzi o ten wątek z tą tajemniczą ścieżką i to urwane ostatnie zdanie (nie cierpię takich zakończeń, aczkolwiek sama miałam okazję je zastosować u siebie... ![]() Mam tylko nadzieję, że wątek miłości (heh, jakże szybko nastąpił moment kulminacyjny, w dodatku w taki momencie!) Marty i Adama będzie "ponad" wszystkimi innymi. Często jest tak, że właśnie jest na odwrót. Miejmy nadzieję, że Ty się wybronisz. Czekam na kolejny z nadzieją, że nie zobaczę tylu błędów, które są chyba Twoją piętą achillesową, bo sam tekst jest w największym porządeczku ![]() 8/10 Ostatnio edytowane przez Liv : 27.10.2009 - 15:41 |
||||||||
![]() |
![]() |
|
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|