![]() |
#2501 |
Guest
|
![]()
O, zapomniałam. Zainstalowałam łatkę 1.2.7, dla pewności. Potem chciałam 1.4.6, ale na końcu instalacja przerywa się i pisze, bym próbowała znowu. Próbuję, i znów to samo. Pisze "Invalid file found". Wiecie może dlaczego? Przez wgrane dodatki (mało ich jest)? Może trzeba poczekać do następnej aktualki? I o co chodzi z tym Managerem?
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2502 |
Reputacja: 10
|
![]()
Da się jakoś wywołać ducha z grobu?
![]() Chodzi mi o sposoby BEZ kodów ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2503 |
Reputacja: 17
|
![]()
Nmin musisz opłakiwać nagrobek, przebywać często w jego pobliżu i około godz. 24 być przy grobie i wtedy bodajże wyjdzie jak nie to próbuj dalej.
![]() |
#2504 |
|
![]()
Opłakiwany jest kilkanaście razy dziennie, ale widocznie biedny Jon potrzebuje czasu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2505 |
|
![]()
ile dni minęło od śmierci, bo np. u mnie po śmierci sim wyszedł z grobu po 4 dniach, a w innym po 5.
![]() Ostatnio edytowane przez Łezka : 10.11.2009 - 18:22 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2506 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
A jak przedłużyć simom życie (oprócz ustawiania ile ma żyć- no wiecie życie krótkie, normalne czy epickie)?
Dzięki |
![]() |
![]() |
![]() |
#2507 |
Reputacja: 15
|
![]()
że nieśmietleni? Starzenie się można wyłączyć.
![]() |
#2508 |
|
![]()
A czy jest jakaś możliwość sprawdzenia ile dni (lat) ma sim z miasta?
Chodzi mi o to, że mój sim się w kimś zakocha, zaproponuje simce wprowadzenie i okazuje się, że ta simka za 2 dni będzie emerytem, a mój sim dopiero co stał się dorosły. Jak uniknąć takiej sytuacji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2509 |
|
![]()
Cailleach jest jeszcze ambrozja. Żeby ją zrobić trzeba mieć 10 poziom gotowania i musisz poznać przepis na ambrozję, następnie musisz mieć 10 poziom wędkarstwa żeby złowić Rybę Śmierci, która jest składnikiem oraz potrzebujesz owocu życia - najpierw potrzebujesz 7 poziomu ogrodnictwa, potem musisz znaleźć kilka nasion specjalnych, wszystkie zasadzić i liczyć, że któreś to będzie życiodajna roślina. Więc kiedy zbierzesz owoc życiodajnej rośliny złowisz rybę Śmierci w jeziorku przed mauzoleum na cmentarzu i poznasz przepis na ambrozję możesz ją przygotować. Po spożyciu jej okres, w którym aktualnie znajduje się twój sim (np. sim jest młodym dorosłym i ma 2 dni do stania się dorosłym) zostanie wyzerowany czyli przywrócony do poziomu pierwotnego (będziesz młodym dorosłym, który za 21 dni stanie się dorosłym) i tak samo jest jak jesteś dorosłym, emerytem, a nastolatkiem i dzieckiem to nie wiem.
Edit: Searle jeżeli sim ma dom w okolicy to logiczne, że wejdziesz do niego i sprawdzisz ile ma dni. Ja opracowałem mały podstęp jak zobaczyć u takiego sima, który nie ma stałego zamieszkania (czyt. domu). Tworzysz sobie jednoosobową rodzinkę, kiedy ten twój sim co nie wiesz ile ma lat jest u swojego lubego to tym jednoosobowym jedziesz do niego i zapoznajesz się z tym co chcesz się dowiedzieć jego wieku, następnie boolpropem przesuwasz pasek znajomości (chyba, ze wolisz bez kodów) i dajesz wprowadź się wtedy masz możliwość zobaczenia ile ma ten sim lat. CO dalej z nim zrobisz to twój pomysł. Możesz go wyeksmitować do swojego wybranka lub jeśli jest za stary zostawić w tym domu, albo wyprowadzić do miasta lub do schowka. Mam nadzieję, że pomogłem i Tobie i Cailleach. Pozdrawiam D_S
![]() Ostatnio edytowane przez Łezka : 11.11.2009 - 12:19 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2510 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
D_S oczywiście, że mi pomogłeś
![]() ![]() |