![]() |
#9 | |||||||
Guest
|
![]()
Prosisz o krytykę? No czy ja wiem, było trochę błędów, ale myślę że trochę pracy i dobrze Ci będzie szło pisanie
![]() Po pierwsze zaczęłaś strasznie a mianowicie chodzi mi o zdjęcie. Jest puste, nic na nim się nie dzieje. Chodnik, ściana, okna i bohaterka. Nic, nuda totalna. Mogłaś dodac jakąś latarnię, aby rzucała jakieś światło na drogę i dodawała chocby maleńkiego nastroju, albo jakieś kwiaty czy cuś. Napisałaś przecież: Cytat:
Po drugie tekst jest bardzo krótki chyba, że to miał byc jakiś wstęp. Następnie brakuje mi tytułu, przed tym zdjęciem mogłaś go wstawic. Teraz inne błędy: Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Taak? Lepiej by brzmiało: "Przewracała się miętoląc pościel. Do tego denerwowała się, gdyż prześcieradło złośliwie się zsuwało." Zauważyłam też, że kilka razy zamiast "że" napisałaś "ze", ale to każdemu się może zdażyc. Tekst krótki a zdjęc za dużo... Za to pomysł bardzo fajny ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Narcyz. Ps. W moim komentarzu brakuje 'c' z kreską, bo nie mam jej w klawiaturze. Ostatnio edytowane przez Narcyz : 14.11.2009 - 12:54 |
|||||||
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|