|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Może to nie jest odpowiedni temat, ale skoro jest zatytułowany pytania i odpowiedzi...
Mam pytanie, które mnie dopadło dziś, gdy wracałam do domu. A mianowicie: Czy mumia może jeździć na koniu? Bo jakoś ciężko mi to sobie wyobrazić. |
|
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Reputacja: 11
|
Cytat:
![]() No i dzieci rodzić nie może ale to oczywiste. Ostatnio edytowane przez Chloé : 20.03.2012 - 19:18 |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
@Yuka: dostaniesz bodajże po którejś misji w Chinach i będzie on w świątyni niebios na ścianie. Słyszałam, że niektórym ten topór znikał. Nie wiem, czy zostało to poprawione, bo nie mam WP, ale w takim przypadku zostaje buydebug.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
mam problem. Czytałam już kilka pytań o to na forum, ale w większosci odpowiedzią było zainstalowania patcha albo granie inną rodzinką. U mnie to nie pomogło
![]() Mianowicie, po wyjeździe na wakacje nie ma moich simów. Mogę wejść do otoczenia i wprowadzić nową rodzinkę, siedzieć na wakacjach ile wlezie (pasek wakacji się nie zapełnia), ale kiedy wrócę, sim jedzie do domku poprzedniktów (którzy zniknęli wcześniej) a sam robi się niewidzialny. Tzn można nim grać i w ogóle, ale to nie widac D: Co robić? nie chce mi się instalowac gry. Wcześniej miałam inne problemy z nią i właśnie po reinstalce tak się skrzaczyło
|
|
|
#5 |
|
|
ponawiam pytanie
)))jeszcze może zapytam inaczej http://www.simprograms.com/the-sims/...ld-adventures/ czy to jest oficjalna strona twórców? czy moge z niej ściągnąć patcha bez problemów?
|
|
|
#6 |
|
Guest
|
Dżiglipaff, mnie się wydaje, że oficjalna jest tylko pl.thesims3.com
|
|
|
|
#7 |
|
|
Wiem, że ktoś to pewnie już pisał, ale jak wyjadę na wakacje to nie ma simów tylko taki turkusowy
pasek, nie pamiętam już, ale czym to może byc spowodowane? mam wszystko aktualne, jeśli to nie tutaj to bardzo przepraszam, ale to wazne
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
Niestety po prostu błąd. Pomaga przeprowadzenie rodziny do innego miasta.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
dzięki Bjork, spróbuję ;>
|