|
![]() |
#1 |
Reputacja: 11
|
![]()
Był tu kiedyś wątek "wszystko co można zbierać i kolekcjonować" poświęcony stricte dodatkowi WP i był tam wykaz wszystkich możliwych reliktów do zebrania ale nie mogę go znaleźć, chyba został skasowany bo jest już taki wątek w dziale ogólnym Sims 3 ale nie doszukałam się w nim tego posta (swoich też nie
![]() Próbowałeś szukać na blogach? Czasem użytkownicy umieszczają takie indeksy tematyczne. edit: http://pl.sims.wikia.com/wiki/Grobowiec na tej stronie jest wykaz wszystkich grobowców, w Shang Simla jest ich 9 a widzę że relików masz tylko w 8 więc pewnie ostatni będzie w tym brakującym z Twojej listy. Ostatnio edytowane przez Chloé : 29.08.2012 - 22:22 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
mój sim musi zebrac 3 czerwone pluskwiaki w chinach. Misję otrzymał pod koneic pobytu i nie zdąrzył przejechać z jdnego krańca mapki (gdzie był jeden robak) na drugi (gdzie były dwa). Przyjechałam do Chin drugi raz i był tylko jeden robaczek. Jak&Kiedy&Gdzie mogę złapac trzeciego i ukończyć tę misję?
![]() |
#3 |
|
![]()
Czerwone pluskwiaki pojawiają się rzadko i zazwyczaj w pojedynczych sztukach. Po upłynięciu doby powinny się jakieś pojawić. Ja anulowałam misję i brałam inną by nie marnować czasu na czekanie, po niej znów się podejmowałam i wtedy dostępny był na mapie pluskwiak. Ale nie zawsze, nieraz musiałam kilka razy anulować. Tak samo było z mumiatomium.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
nie no problemu nie ma, bo i tak moge jezdzić do chin już na 8 dni, więc nie ma pośpiechu, tak tylko pytałam, może są jakieś sposoby
jeszcze takie pytanie co do kamieni - we wszystkich miastach wakacyjnych znajdują się wielkie głazy, na których jest opcja "zbadaj" i sim może je przesunąć (rozbić?) posiadając pewien przedmiot z Chin. Co to jest za przedmiot?
Ostatnio edytowane przez Dżiglipaff : 05.09.2012 - 19:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Admin Emeryt
UWAGA Konto Nieczynne Zarejestrowany: 03.11.2007
Reputacja: 19
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]()
Młot Pangu, przydatna rzecz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Witam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Hej, mam problem z wakacjami... Gdy wyjeżdżam na wakacje, to nie pokazują mi się okienka ze zdjęciami rodzinki, a gdy w końcu mi się pokazały, to w pewnym momencie odłączyło jedną osobę z rodziny, a po powrocie do domu, miałam same puste zielone okienka bez wizerunków członków rodzinki. Czy wie ktoś może, czym zostało to spowodowane?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Witam,
Czy wy też tak macie, że podczas podróży nie działają wam pory roku?
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 2 (0 użytkownik(ów) i 2 gości) | |
|
|