|
|
|
|
#1 |
|
Reputacja: 10
|
Tak. Wszyscy tak mamy, poniewaz podczas podrozy nie ma por roku. I dobrze, bo nie wyobrazam sobie sniegu w Egipcie.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Reputacja: 11
|
Dobrze? Ja bym chciała zobaczyć pory roku na wakacjach, zwłaszcza w Chinach i Francji, a w Egipcie to bym sobie wieczne lato ustawiła ^^ A może znacie jakieś mody, żeby mieć pory roku w podróży?
|
|
|
#3 |
|
|
Traveler Twallana http://nraas.wikispaces.com/Traveler
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Reputacja: 11
|
Hallgerd - dziękuję za info, znam travelera, ale nie wiedziałam, że może on włączać pogodę na wakacjach! Super
|
|
|
#5 |
|
|
Mam simkę alchemiczkę, a jako że potrzeba do większości przepisów klejnotów czy metali, a niektórych w macierzystym mieście ni ma, czasem pojadę tą rodzinką do, np Chin, w poszukiwaniu minerałów.
Jak wrócę, to owszem, wszystko cacy, niczego nie zostawili, ale wszystkie klejnoty wyglądają jak Lapiz Latzuli (?)... Jak je połóżę na ziemi, nic z nimi zrobić nie mogę, maszyna do szlifowania ich nie widzi. Jak chcę oszlifować, muszę je z ekwipunku simce kazac brać... O co z tym może chodzić? Ostatnio edytowane przez anizali : 13.03.2013 - 18:43 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
ABC3003 - uważam, że ten kod nie ma nic z tym wspólnego. Prędzej mody, o ile jakieś posiadasz.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Czy jeśli przeprowadzę rodzinę z SV do innego miasta, to stracę poziom wizy, wypełnione misje itd. ? Bo jeśli tak, to na razie, przed przeprowadzką wstrzymam się z wyjazdami. A jak nie, to dalej będę wyjeżdżać. To dla mnie ważne, bo simka jest podróżniczką.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
Biecka nie stracisz poziomu wizy.
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
Gdzie mogę kupić sprzęt do ćwiczenia sztuk walki? I w ogóle albo jestem ślepa albo w Chinach nie ma sklepu ogólnego, z suszonym jedzeniem itp...
|
|
|
|
#10 |
|
|
Sprzęt do sztuk walki powinien być w komisach w Chinach, tak mi się przynajmniej wydaje, ostatecznie jest jeszcze BuyDebug on. Sklep z suszonym jedzeniem powinien gdzieś być, poszukaj dobrze. Dawno nie jeździłam za granicę Simami, a przynajmniej nie od premiery tego dodatku, tak więc lokacji ci nie podam, a zresztą, to w Chinach i we Francji byłam tylko raz, najbardziej kręcił mnie Egipt... ten piasek... piramidy... piasek... Nil... piasek... krokodyle... piasek... No wiesz, Egipt jest super...
|
|
|
|
![]() |
| Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|