Wróć   TheSims.PL - Forum > The Sims 1 > The Sims 1: Problemy z grą > The Sims 1: Rozszerzenia
Zarejestruj się FAQ Społeczność Kalendarz

Komunikaty

Narzędzia wątku Wygląd
Prev Previous Post   Next Post Next
stare 04.05.2004, 20:07   #11
anez
Guest

Domyślnie

ale żeście tych stron o smokach natrzaskali myślałam że sobie wszystkie przeczytam ale nie mam tyle czau i cierpliwości.. 24 wystarcza... Otóż ze smokami miałam trochę doczynienia.. 3 razy i za każdym razem miałam czerwone - wszystko mi paliły i pozbywałam sę ich, no bo jak tu z takim podpalaczem wytrzymać?! mały był z nich pożytek, ale się dowiedziałam że są też inne kolory SUPER!!! trzeba spróbować może sie wyklują... co do tego w jaki sposób mieć określony kolor to myślę że to chyba kwestia przypadku.. bo za pierwszym razem non stop robiłam wszystkie opcje po kolei, później tylko muzę włączyłam a o ostatnim wogóle zapomniałam i za każdym razem i tak się czerwony wykluwał wstrętne cholerstwo nie dość że podpala to jeszcze kfiatuski zrzera!!!

co do tego co na początkowych stronach sobie poczytałam z tym "dorastaniem" smoków od razu wiedziałm ze to pic na wodę... podobnie jak z psami one raczej nie urosną nie ma bata!!! nie czytałam wszystkiego ale jeżeli na prawdę jest taki patch żeby zwierzaki rosły to niech go ktoś poda a nie tylko pisze że jest i że nie pamięta gdzie go ściągnął (sorry nie pamietam nicku tej osoby i nie chce mi się go szukać ) tak to ja też napisać mogę a ja mam słonia na łańcuchu

pozdrofka dla wszystkich!

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.

Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 51 (0 użytkownik(ów) i 51 gości)

Zasady Postowania