![]() |
#241 |
Reputacja: 10
|
![]()
Imiona żeńskie: Rachel, Phobe, Monika, Nikola, Nina, Gosia, Ania, Kasia, Jill, Amy, Sandra, Lilly, Lisa i jeszcze więcej
![]() Męskie: Ben, Dan, Brad, Justin, Jon, Jack, Patrick, Adam, Matt, Gary, Peter, Mark, Piotr, Kuba itd. Nazwiska: Wymyślam np. Drzewo, Kula, snow, verbs coś tego typu ![]()
|
![]() |
#242 |
Reputacja: 12
|
![]()
Ja czesto biore z ksiazek, ktore czytam, zarowno imiona jak i nzawiska.
![]() Przewaznie sa to imiona i nazwiska zagraniczne. A imiona ktore mi sie podobaja : Scott, Colin, Trevor, Austin, Ryan, Jesse, Paul, Connie, Gwen, Sue (susannah), Carmen, Veronica, Rachel, Heather, Kirsten, Tawny, Tracy, Shannon, Grace A co do nazwisk to polecam to : http://pl.wikipedia.org/wiki/Najpopu...a_%C5%9Bwiecie bardzo przydatne ![]()
![]() |
![]() |
#243 |
Guest
|
![]()
Żęskie : Alex , Sara , Lola , Carolina , Christina , Vanessa , Cler , Coka , Gabriela
Męskie : Sam , Dany , Luiz , Carol , Chris , Zene , Varen , Jens , Coss , Gabriel |
![]() |
![]() |
#244 |
|
![]()
Ostatnio używam takich :
|
![]() |
![]() |
![]() |
#245 |
Reputacja: 17
|
![]()
Ja ostatnio nadałem takie imiona:
Żeńskie: Natalia, Bożenna, Weronika, Nina, Antonina, Lilia, Sabrina, Marietta Męskie: Piotr, Filip, Roger, Bazyl, Kosma, Salwin, Jan Maria ![]()
![]() |
#246 |
|
![]()
Po kilka ; ]
Męskie: Daniel,Damian, Dan, Jared, Alejandro (xD) ,Freddie, Alex Żeńskie: Rose, Rosa, Mallory, Diana, Bella (:>) ,Violetta ,Jennifer |
![]() |
![]() |
![]() |
#247 |
|
![]()
* Żeńskie: Claire
![]() ![]() * Męskie: Ethan, Nathaniel, Alistair, Marcus, Eryk, Mateusz, Piotr, Daniel, Darek, Krystian (ew. Christian), Patryk, Amadeusz, Lucjusz, Robert, Wiktor (ew. Victor), Blake, Drake, Gabriel, Hektor, Louis, Bernard, Adam, Cezar, Gerard, Jacques, Jason, Julius...
![]() |
#248 |
Guest
|
![]()
Ja zawsze daję jakieś imię z kalendarza, akurat takie, na jakie mi wzrok padnie.
Nazwiska? W większości polskie, takie, żeby się odmieniały dla mężczyzn i dla kobiet np. Widelec, Sofa, Kabina, Kabanos, Karabin, Kuchenka Swoją drogą to zabójczo brzmi : Tadek Karabin Emilia Kuchenka ; ) pozdro |
![]() |
![]() |
#249 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() Imiona biorę z kalendarza lub listy imion, a nazwiska biorę od przedmiotów. Mam np. Bognę Spinacz i Elizę Wiertarkę. |
|
![]() |
![]() |
#250 |
Reputacja: 11
|
![]()
Eliza Wiertarka
![]() żeńskie-Iza,Bella,Rose,Lily,Maja,Ewa,Kamila,Adrianna,W(V)i ola,Jola itd. męskie-Don( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 4 (0 użytkownik(ów) i 4 gości) | |
|
|