![]() |
#292 |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]()
Jednak JA jestem z Tobą od początku!
![]() I pozostanę do końca, chociaż na ten się szybko nie zanosi ;D Nie będę Cię poganiać, bo sama nawalam (póki co żyję sprawdzianami, kartkówkami i występami), ale inni chyba i tak zrobią to za mnie ;] Masz weekend- zbierz się i szykuj swój spektakularny bonus! |
![]() |
![]() |
![]() |
#293 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
![]() Jestem pewna, że jeżeli miałabym komu nadać miano ' wiernej, bardzo wiernej, najwierniejszej' - to na pewno byłabyś nominowana jako pierwsza ![]() Cóż, bubel - powiedziałam już, że prace trwają a bonus niedługo. ;] i ekhem - http://www.forum.thesims.pl/showthre...t=51667&page=4 !!
![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
|
![]()
Volt, blagam, nie robmy juz offtopa, tylko wrzuc ten odcinek w koncu : ))
![]() |
#295 |
|
![]()
Wspaniale. ;\ Jak ja kocham te zrypaną sieć, tego posta opublikowałam już wczoraj - przynajmniej tak myślałam. Także dzięki mojej inwencji twórczej i niekoniecznie poganianiu przez Liv (
![]() Udało mi się ogarnąć sytuację i tak oto nastąpił wielki powrót ( po urlopie ) Do Why me? Co do odcinka.. To nie zgubiłam go tylko nie wiem gdzie jest ![]() W każdym razie, przez ten ... net, wczoraj nie opublikował się owy post. Tak więc mam nadzieję, wiedząc, że nie każdemu przypadnie do gustu, że owy nieco niedołężny BONUS na który co poniektórzy czekali - wam się spodoba. ![]() Dodam jeszcze - nie bijcie mnie proszę ;] http://www.youtube.com/watch?v=zmbTky9GvF0
Ostatnio edytowane przez Volturia : 17.12.2009 - 10:41 |
![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Guest
|
![]()
Ipp!!Ian.....Bić cię? Nigdy w życiu! Co najwyżej to po stopach całować! Naprawiłaś mi tym filmem humor: )
|
![]() |
![]() |
#297 | |
Moderatorka Emerytka
Reputacja: 53
|
![]() Cytat:
Następnym razem słowem się nie odezwę! Co do filmiku: świetny ![]() ![]() Ale się pośmiałam przynajmniej widząc Ianka w akcji ![]() Także 9/10 @down: Ty też spadaj! ![]() Mogę się czepiać ile wlezie! Ostatnio edytowane przez Liv : 17.12.2009 - 17:05 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Admin Emeryt
Admin Kumpel Zarejestrowany: 28.03.2008
Reputacja: 18
|
![]()
Oj Liv czepiasz się
![]() Taka piosenka, a poza tym wyszło bosko ![]() Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
|
![]()
Liv - jestem przyzwyczajona do tego, iż nie lubisz takich scen itp.
![]()
![]() |
![]() |
#300 |
Reputacja: 12
|
![]()
Haha! Geniusz! ;D
[przepraszam za mało konstruktywny komentarz, ale jak na razie nie potrafię nic więcej napisać]
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 3 (0 użytkownik(ów) i 3 gości) | |
|
|