![]() |
#662 |
Guest
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
#663 |
Reputacja: 9
|
![]()
Cornelko padl pomysl zeby umieszczac zdjecia swoich smokow i własnie komentujemy jedno z tych zdjec
![]()
#664 |
Guest
|
![]()
ale żeście tych stron o smokach natrzaskali
![]() ![]() ![]() co do tego co na początkowych stronach sobie poczytałam z tym "dorastaniem" smoków od razu wiedziałm ze to pic na wodę... podobnie jak z psami one raczej nie urosną nie ma bata!!! nie czytałam wszystkiego ale jeżeli na prawdę jest taki patch żeby zwierzaki rosły to niech go ktoś poda a nie tylko pisze że jest i że nie pamięta gdzie go ściągnął (sorry nie pamietam nicku tej osoby i nie chce mi się go szukać ![]() ![]() ![]() pozdrofka dla wszystkich! ![]() |
![]() |
#665 |
Guest
|
![]()
T nie jest kwestia przypadku czerwony nie trzeba się nim opiekować, żółty ok. 8 -10 godz. Kołysać i obracać, fioletowy cały czas kołysać i obracać aż się nie wykluje i gotowe.
|
![]() |
#666 |
Reputacja: 9
|
![]()
No a dla przypomnienia napisze ze zielonych smokow nie ma
![]() ![]()
#667 |
Guest
|
![]()
Noooo, i niebieskich też nie ma.A i smyczy również. Jest nasa żeczy na obrazku a w grze ich nie ma. To po prostu chwyt reklamowy.
|
![]() |
#668 |
Guest
|
![]()
chwyt chwytem ale wielu ludzi sie pewnie napaliło na tą smycz
![]() a co do smoków to ktoś powinien wypłacać odszkodowanie za spalone rzeczy bądź simy ![]() |
![]() |
#669 |
Guest
|
![]()
Z tego wynika że smoki trzeba trzymać w zagrodzie z płotu.I nie będzie problemu. Tylko potem lubią odchodzić...
|
![]() |
#670 |
Guest
|
![]()
Mój smoczek kiedyś podpalił sypialnie rodziców.I dziwne bo ogień był obok nich a łóżko się nie zapaliło (w którym spali teraz) tylko szafy i kwiatki.A wogóle jak simy spią w łóżko a jest pożar to to łóżko się nie spali.......
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 70 (0 użytkownik(ów) i 70 gości) | |
|
|