|
![]() |
#1 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Właśnie na mapie mi nie pokazuje gdzie sie znajdują. Tak samo mam taki problem w misji w chinach tez mialam jakies kamienie znalesc owszem na mapie pokazywaly i jak tam szłam to ich tak naprawde nie było.... Chyba jakis błąd mam w grze czy co Prosze o pomoc |
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
ona, szukaj naprawde na skraju mapy. Nie powiem Ci, w ktorym miejscu, bo mapa obracamy ciągle. Ale po brzegach szukaj. kolo wejscia do takiej jakby starej kopalni (chyba nie działajacego) w gorach
|
![]() |
![]() |
#3 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie wystarczało popłakać nad nagrobiek i pojawiała się dziura i tam były kości
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]()
przepraszam jesli sie powtarzam po kimś ... ale gdzie jest ten magiczny przedmiot z chin ktorym rozwala sie te głazy ? oO'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
mam problem ze znalezieniem klucza w chinach.
jest napisane ze powinien byc gdzies kolo targu, ale nie moge go znalezc Jest tam tez ukryte przejscie do piwnic gdzie mozna wlozyc ten klucz to znalazlam a samego klucza o ktory chodzi w misji nie moge :< |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
koło targu są dwa wejścia. Jedno za budynkiem (dziura) i drugie przed budynkiem na trawniku (przycisk ze stopami)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
jeszcze raz ja...a ta misja z tym zdjęciem ruchomego posążka ? gdzie on jest ;/. nie moge go znalezc
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Po zbadaniu dziury, odsłonią Ci się schody. Spenetrujesz lochy i znajdziesz jakiś relikt, który zaniesiesz zleceniodawcy. Dopiero wtedy dostaniesz klucz. Przeszukasz podziemia. Schody do nich ujawnią się po wejściu na przycisk ze stopami przed budynkiem. W tej misji mylące jest to, że w nazwie ma poszukiwanie klucza i na mapie zaznaczone jest tylko to drugie wejście, a tam klucza nie znajdziesz. Tam możesz coś zdziałać dopiero, gdy masz klucz. |
|
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |
|
|