|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
a ja mam pytanie odnośnie jednej świątyni w Egipcie,gdzie trzeba złożyć ofiarę,no i jest napisane,ze mam dać małą skale....no i tu jest pies pogrzebany,bo nie mam pojęcia o jaka skale chodzi,czy mógłby mi ktoś pomoc?kodem odblokowałam obiekty,ale nic z tamtad nie pasuje
jeżeli chodzi o topór,to trzeba rozwiązać przygodę |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Czy ktoś pamięta jaka to przygoda? Czy od razu pojawia się misja znalezienia tego topora, czy trzeba najpierw przejść jakąś inną misję?
EDIT: Ok, już wiem. Mam już topór ![]() Ostatnio edytowane przez Searle : 26.11.2009 - 12:11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie odnosnie Chin.
Mam misje i potrzebuje w niej znalesc 2 czerwone zuki, na mapie sa zaznaczone (mapa miasta) ale normalnie ich nie ma moze mi ktos powiedziec gdzie je znajde? |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
Przygoda: Budując pomnik, A mini emperor's honor guard, przynies dwa czerwona zuki (two red assassin bugs) Proszę o pomoc |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 13
|
![]()
jak sie przechodzi pierwsza misje we Francji? XD
tzn gdzie jest ta 'tajemnicza paczka'?
![]() |
#6 |
|
![]()
Sądzę, że chodzi o małą skałę kosmiczną ("coś z nieba"). Nie jestem pewna, bo też tam byłam i nie miałam żadnej skały w plecaku, ale na to wygląda...
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Mam misję aby zbadać pokoje służby królowej Hasztepsut w jej świątyni. I aby zbadać następne muszę miec klucz królowej Hasztepust , którego nigdzie nie mogę znaleźć. Pomóżcie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
W Świątyni Królowej Hatszepsut są dwa wejścia - jedno gdzie jest małe pomieszczenie i kanapa i drugie, zaraz obok, które prowadzi do podziemi i tam są komnaty służby królowej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|