|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Hej. Nie wiem czy ten motyw nie był już przypadkiem gdzieś poruszany, więc jak coś przepraszam za powtórkę
![]() Ostatnio edytowane przez katx3 : 27.12.2009 - 11:56 |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Reputacja: 10
|
![]() Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
dzieki za pomoc
![]() Teraz kolejne pytanie Misja - Kradzież złota wodza wszystko zrobilam zostaje tylko wiadomoc dostarcz skarb do sima Hui Young tylko ze ta simka nie ma zadnego dymka z dostarcz skarb ani nic ktos ma jakis pomysl co zrobic zeby zakonczyc ta misje? |
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
A klikasz na przycisk śledzenia misji (zamelduj sie itp)? Na pewno tak nazywa sie ten sim? Moze to inny a ten tylko podobnie sie nazywa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
tak, jak klikam na ta opcje dostarcz skarb pojawia sie pusty dymek i po sekundzie znika
|
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]()
mam problem ze znalezieniem rekiktu wiecznosci w egipcie a konkreniej w wielkiej piramidzie wie ktos gdzie to jest?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
a gdzie mozna znalezc dokumenty w Chaeau we Francji?
Gdzie są klucze do zablokowanych pokoi? ktos pomoze? |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
ehh kosmiczna skala to rodzaj deski do rozwalenia
|
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Moja simka dostala misje. Otoz ma zbadac tajemnicza komnate dla pana Dutiela. Nie pamietam imienia. No i przy drugich drzwiach utknelam. Sa tam trzy posazki. Przestawialam je jak sie da i rozgladalam sie czy jakies przelaczniki sa ale nic takiego tam nie ma. Czy kto wie jak otworzyc te drzwi?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Reputacja: 13
|
![]()
a posprawdzałeś światła? niektóre są dźwigniami, albo może trzeba wejść innym wejściem.
jeśli nic nie pomoże, to (jeśli masz zaktualizowaną grę) możesz wpisać testingcheatsenabled true, kliknac shiftem i prawym przyciskiem myszy na drzwi, kliknac na 'Object' a potem 'delete' chociaż ja w tym przypadku nie popieram kodów, a anulowanie misji : ]
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 11 (0 użytkownik(ów) i 11 gości) | |
|
|