|
![]() |
#1 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
Jakoś nie przypadł mi ten pack do gustu. Jedynym obiektem który mi się tutaj podoba jest właśnie duże akwarium
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Akwarium i takie łóżko jedno...a poza tym nic więcej...
Brakuje mi czegoś "odblaskowego" - tzn. lubię jak w sims 3 np. słońce odbija się na wodzie. brakuje mi czegoś jak... małe lusterka, przydała by się "metalowa" poręcz która właśnie tak świeci.. Nie lubię tego mini packu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]()
Graficznie Simsy 3 są gorsze od dwójki, z wyjątkiem właśnie wody. Woda to im wyszła cudownie. A pamiętacie z jedynki takie jakby mini ścianki z wodą i bąbelkami w środku. Zdaje się, że doszło to w Gwieździe. Ach... Niektórych gadżetów z jedynki to mi brakuje... I szczerze, to czy oni nigdy nie planują dać nam Yakuzie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Sims 3 graficznie gorsze od dwójki ??
Z całą pewnością nie. (chyba, że grasz na najniższych ustawieniach) W ts3 są lepsze tekstury i efekty. Co prawda gra i tak nie dorównuje technologicznie innym grą ale wygląda całkiem ładnie. Woda według mnie kiepsko im wyszła.W ogóle nie ma odbić światła. Oczywiście nie liczę zaraz na wodę rodem z crysisa ale trochę ładniejsza mogłaby być. Brakuje mi również trawy. Bo zielona kolor tekstury terenu przypominający trawę był modny z 3-4 lata temu. Co do dodatku Nowoczesny apartament. Bardzo mało nowych obiektów w dodatku są bardziej utrzymane w futurystycznym stylu. Jedynie co mi się podoba to te akwarium.
![]() |
#5 |
|
![]()
Jest już nowy decensor dla NA. Jeszcze nie sprawdzałam czy działa. Link jest w poście nr 88, ustawiłam linka tak, by strona otworzyła się właśnie na tym poście
http://www.the-isz.com/theisz/index....58&#entry93358 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
|
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Zainstalowałam wszystko jako dbc i jest ok, ba, powiedziałabym nawet, że gra chodzi mi szybciej, niż zawsze - no, ale nie chciało mi się jeszcze instalować WP. Nie działa mi kilka najnowszych dodatków ze Store, bo podobno aktualizacja nie ta co trzeba, mimo najnowszej, ale nie zależy mi na nich zbytnio
![]() Wracając do NA, to oczywiście w pierwszej kolejności kupiłam akwarium, wpuściłam do niego rybki i potwierdzam - akwarium jest BOSKIE, nie wiem, czy jakikolwiek inny obiekt z TS3 podoba mi się tak bardzo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
|
![]()
Gingers - bardzo dziękuję! Postaram się z tym dziś powalczyć bez obrazków
![]() Mnie tez kiedyś nie działały dodatki ze Store z tego samego powodu, co Tobie mimo że miałam najnowszą aktualizację. Ktoś na forum polecił malutki programik, który to naprawia. Podaj mi swój email, to Ci go wyślę wraz z opisem obsługi.
Nauka latania w trakcie spadania... Ostatnio edytowane przez rocktechnika : 18.02.2010 - 14:27 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]()
Mnie też byś mogła ?
![]()
![]() |
#10 |
|
![]()
No dobra, przejrzałam już wszystkie obiekty, zbudowałam Simowi domek w stylu pseudo nowoczesnym (nie umiem budować, robię fatalne bryły) i mogę powiedzieć, że może i jest mało i takich sobie, ale jak już ktoś pisał wcześniej, użyte razem wyglądają w grze naprawdę efektownie, o ile komuś odpowiada taki styl (a chyba odpowiada, skoro kupił NA). Nie żałuję, że kupiłam te akcesoria, nie tylko ze względu na akwarium.
Szkoda tylko, że wszystkie meble są takie drogie - nie ma szans, żeby wyposażyć nimi starter. No, ale to w końcu apartament... |
![]() |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 1 (0 użytkownik(ów) i 1 gości) | |
|
|