|
![]() |
#2 |
Reputacja: 10
|
![]()
Hello. Wiem jak obejść te ich restrykcje z z obiektami ze store, ale to zamula co nieco grę.
http://forum.thesims3.com/jforum/pos...35/135453.page Opisałam to tam, bodajże piąty post od góry. Wie ktoś jak postawić jakąś pustą parcelę na mapie? Bo mi coś gada o jakiś warstwach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
mi to samo o warstwach pisze a nawet w instrukcji nic o tym nie ma
Edit. Ta aktualizacja usuneła mi rodzine a razem znia całe doswiadczenie i punkty wizy Ostatnio edytowane przez first : 17.12.2009 - 18:33 |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() Cytat:
edit jest o tym w instrukcji napisane Ostatnio edytowane przez Upadła Dusza : 18.12.2009 - 09:54 |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Reputacja: 17
|
![]()
Mnie aktualizacja nie naprawiła błędów.
![]() ![]()
![]() |
#6 |
Reputacja: 10
|
![]()
U mnie wszystko okej po zainstalowaniu łatki, i naprawiła trochę błędów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Witam wszystkich mam pytanie .
A mianowicie chcę pobrać Beta-stwórz świat tylko , że na jakiejś stronie chyba (nowinki simy) coś takiego pisze , że można tylko pobrać wtedy kiedy ma się najnowszą aktualizację ??? Czy to prawda ??? |
![]() |
![]() |
#8 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
Przecież te pytanie mogłaś/eś zadać tu http://www.forum.thesims.pl/showthre...=53011&page=12
Ale w sumie ten temat był aż jedną pozycje pod twoim , więc mogłaś/eś nie zauważyć Żeby pobrać edytor nie jest wymagana najnowsza aktualizacja , ale żeby uruchomić edytor to już najnowszy patch jest wymagany . edit. a i żeby pobrać trzeba oczywiście dokonać pełnej rejestracji na stronie thesims3.com edit2. Widzę ,że któryś z adminów\modów przeniósł posty ![]()
Rivacheg Village-juz jest. Park Plurgol (konkurs) ,Ardewick Castle, San Gesperito Baltemon Hill (konkurs) ,Posiadłosc Redos, Posiadłosc Alpine Ostatnio edytowane przez Wielebny : 17.12.2009 - 22:06 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
A ja mam taki problem że znikło mi całe pobrane store i moje miasto a znim moja rodzina.Da się teraz tą rodzine przywrócic czy została usunięta na stałe/?
Ostatnio edytowane przez first : 20.12.2009 - 20:08 |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]()
W jaki sposob przywrocic store? ^^
Ostatnio edytowane przez blakistoni : 18.12.2009 - 08:48 |
![]() |
![]() |
Użytkownicy aktualnie czytający ten temat: 12 (0 użytkownik(ów) i 12 gości) | |