|
![]() |
#1 |
Guest
|
![]()
Budynki wstawiasz edytując miasto w grze podczas tworzenia w aplikacji Stwórz świat.Aby sobie usprawnić wszystko, zobacz w grze w Sunset jakie wielkości mają działki np.: pod Ratusz, szpital i inne, wtedy będzie Ci łatwiej ustawić to wszystko w Stwórz świat.
A budynki mieszkalne budujesz normalnie w grze, edytując miasto. Wcześniej w Stwórz świat musisz zrobić odpowiednie parcele. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]()
Witam! Mam pytanko... gdzie trzeba zainstalować to Narzędzie TS3 Stwórz Świat Beta??? Gdy chcę włączyć program to wyskakuje powiadomienie: "Nie znaleziono danych gry The Sims3 (...)" Pomoże ktoś? W dodatkach jestem blada, bo nigdy sama nie próbowałam ich instalować
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]()
Dacie mi pliki świata do the sims 3?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Reputacja: 10
|
![]()
@up pobierz The Sims 3 SŚ z pl.thesims3.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]()
Hej. Pewnie już takie pytanie się pojawiło, ale nie chce mi się wszystkiego czytać, a opcja przeszukania mi nie działa, więc zdecydowałam się napisać
![]() Jak i gdzie wgrać świat, który już stworzyłam? |
![]() |
![]() |
#6 |
Mod emeryt
Reputacja: 9
|
![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]()
Dzięki. Oczywiście miałam tę instrukcję na komputerze, ale potem skasowałam i ściągnęłam, ale po angielsku, a taki specyficzny język angielski to ja nie łapię.
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]()
Witam i liczę na waszą pomoc bo obszukuję internet i nikt o tym nie pisze ..
Mam problem tego typu że gdy już chcę stworzyć świat i klikam PLIK ---> NOWY ŚWIAT to wtedy niestety w okienku które się otwiera (opcje nowego świata) należy wybrać plik obrazu a ja tam nic nie mam w folderze i nie wiem skąd taki plik wziąć? Czy ktoś może mi pomóc? Czy mozecie przesłać mi np na maila taki plik? Prosze o odpowiedz Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#9 |
Guest
|
![]()
Mam pytanie. Czy to narzędzie dziaa także na iMacu??? Posiadam tylko ten omputer i nie wiem czy robie słusznie ściągając to.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Administrator Emeryt
Creator Zarejestrowany: 08.04.2008
Reputacja: 12
|
![]()
manianka - moim zdaniem wszystko powinno działać
![]() |
![]() |