![]() |
#441 |
Guest
|
![]()
Koniec?! Już? Aż sie dziwnie czuję...
zakończenie jest jak już tu wspominano bardzo piękne i bardzo smutne...po ostatnim odcinku domyślałam się że tak będzie, ale miałam jeszcze nadzieję że może jakoś inaczej się to wszystko rozwiąże...może to i lepiej, bo to Twój styl. Co ja się będę rozpisywać , powinnaś napisać ksiązke ![]() |
![]() |
|
![]() |
#442 |
Reputacja: 10
|
![]()
Podoba mi się sformułowanie '... Poszła rozwalać świat'
![]() Hm.. smutne zakończenia... u mnie na razie, mając w planach 3 FS i pisząc jedno z nich, ze zdziwieniem stwierdzam, że w każdym mam plan smutnego zakończenia. ![]() Mówiąc szczerze mi tytuł jak najbardziej odpowiada i jest lepszy od tych dwóch wersji, które podałaś. I a żebyś wiedziała, że mnie zmotywowałaś ![]() Swoją drogą, muszę się skupić nad swoim FS-em, bo trochę daję ciała ostatnio ;p no i czekam na werdykt w konkursie - Storyteller listopada ![]()
![]() |
![]() |
#443 | |
Administrator
Reputacja: 15
|
![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi o tytuł uważam, że pasuje idealnie do Nancy ![]() Nie wiem, co zrobię bez tego FS... ![]()
![]() |
![]() |
#444 |
Guest
|
![]()
Po prostu dziękuję. To fotostory jest czymś, co pobudza do działania. Na prawdę piękne
![]() |
![]() |
![]() |
#445 |
Reputacja: 10
|
![]()
Śledźę twoje FS prawie od początku
![]() ![]() Mam nadzieję, że następna Twoja praca będzie również fascynująca (bo tak to chyba można określić) co obecna, tym bardziej, że poprzeczkę ustawiłaś wysoko ![]() W takim razie warto chyba życzyć Ci jak najwięcej weny twórczej i równie wielkiego powodzenia w pisaniu ![]()
![]() |
#446 |
Guest
|
![]()
A muszę, bo dawno tu mnie nie było.
Zakończenie jest genialne, dobrze w sumie, że nie jest to happy end. Jestem świeżo po przeczytaniu i jestem zszokowana. Całość była genialna. Na feriach mam zamiar przeczytać ją drugi raz ![]() I tak, dziękuję. Po raz pierwszy czytałam coś tak fascynującego. |
![]() |
![]() |
#447 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Witam wszystkich!
![]() W ramach akcji "Podnieść Titanica" postanowiłam podjąć się zrobienia zdjęć do właśnie tego fotostory. Wybór był dla mnie prosty, to jedno z moich ulubionych opowiadań na forum. Swego czasu - gimnazjum, wczesne liceum? - porwało mnie bez reszty. To było dawno i wiele już zapomniałam z tej historii, ale wierzę dawnej sobie, że ten tekst jest warty mojego czasu. ![]() Droga Fobiko, mam nadzieję, że jeśli kiedyś przypadkiem tu zajrzysz, to spodoba Ci się to, co tutaj nawyczyniałam. ![]() Zapraszam do dzielenia się opiniami na temat moich zdjęć oraz samego opowiadania!
![]() Ostatnio edytowane przez Diana : 03.10.2024 - 14:55 |
![]() |
![]() |
![]() |
#448 |
Administrator
Reputacja: 100
|
![]()
Przeczytałem i muszę przyznać - świetne zdjęcia! Bardzo klimatyczne. Podoba mi się szczególnie to, że użyłaś zielonkawego filtru; bardzo kojarzy mi się z filmami z wczesnych lat 2000. Czuć klimat tych czasów.
![]() Co do tekstu, zaintrygował mnie, nie powiem. Nie dziwię się, czemu wybrałaś to fotostory do naprawienia. Czekam na następny odcinek do naprawienia i przeczytania. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#449 |
Moderator
Reputacja: 46
|
![]()
Dziękuję za miły komentarz, Caesum
![]() ![]()
![]() |
#450 |